un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Gigi Becali urmarit penal

8 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Prostia asta de scandal devine tot mai amuzantă. DNA a decis urmărirea penală a lui Gigi Becali pentru dare de mită, după ce ieri i-au arestat pe nişte asociaţi de-ai lui în timp ce stăteau într-un restaurant cu 1,7 milioane de euro la ei. Păi şi unde e încercarea de dâre de mită? Aia stăteau la o masă şi mâncau. Evident că banii erau destinaţi U Cluj în caz că încurca pe CFR Cluj, dar nu cred că se poate numi mită când oferi un bonus cuiva ca să câştige meciul. Jucătorii oricum asta trebuie să facă, să lupte pentru câştigarea meciului. Nu le-a cerut nimeni să facă ceva ilegal, ci doar să lupte pe o primă mai mare. Şi până la urma dovezi nu sunt, meciul a fost pierdut aşa că banii rămâneau la Becali, totul pare o glumă proastă şi un exces de zel. GSP.

Sau poate se apropie alegerile şi vor să-l mai bage pe Becali în nişte scandaluri. Să apară numele lui legat nu numai de fotbal, ci şi de DNA, de urmărire penală, pedepse, infracţiuni, etc. Nu ştiu câţi l-ar vota oricum, dar cred că cineva vrea să-i arate că deşi are bani, sunt alţii mai puternici decât el. Până la urmă evident că va fi găsit nevinovat, la noi în ţară nimeni nu a fost condamnat vreodată pt mită sau corupţie, dar măcar un timp îl freacă la cap.

    8 comentarii

  1. La “bonus” se platesc niscai taxe, si nu se supara nimeni … cu banetu’ ala cash la tine … hmmm…

      (Citează)

  2. Asa e si la doctor cand te duci pt o operatie, si apoi la un profesor/procuror/politist pt niste treburi … tot cu gandul “sunt banii mei, fac ce vreau cu ei”

      (Citează)

  3. sau poate faptul ca paszkany e protejatul lui Basescu i-a permis primului sa detina mijloacele de a-l pune in belele pe Becali, just in case.

      (Citează)

  4. De ce nu s-a sesizat DNA-ul pt acel episod in care Becali ii urmarea pe jucatorii altei echipe prin oras si arunca dupa ei cu bani? Pt ca scenariul de ieri e cam SF. Chiat ca s-ar considera mita, chit ca e evaziune fiscala… nu s-a dat nici un ban. Nu s-a efectuat un schimb, nu s-a schimbat rezultatul, oamenii s-au dus cu banii pana acolo si tot s-au intors. Pentru ce ii ancheteaza atunci?

      (Citează)

  5. codul penal e ceva mai vag in privinta luarii de mita si s-ar putea considera luare si atunci cand intr-o discutie nu ii spui celuilalt ca nu trebuie sa iti dea nimic.
    oricum nu o sa duca la nimic..

      (Citează)

  6. De ce nu s-a considerat mita si cand Ford a dat masini medaliatilor cu aur la olimpiade? Sau cand cate un primar a dat cate un apartament la sportivii care au castigat ceva mare?

      (Citează)

  7. Pai probabil era facut cu acte… aici totul se intampla fara sa se treaca prin nicio firma fii convins, dar sa fim seriosi… procurorii aia nu au avut probe nici sa ii tina in arest preventiv 24 de ore…

      (Citează)

  8. si pana la urma…caltabosii aia au patit ceva? ahh, nimic ;) mda, ma gandeam eu ca este mai interesant sa te iei de becali :)
    DNA-ul mi se pare o prostie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus