un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trei sporturi

11 Mar 2008  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Duminica următoare reîncepe Formula 1 prin cursa din Australia. Au fost destule schimbări la piloţi: Alonso s-a întors la Renault unde va face echipă cu Nelson Piquet Jr, la McLaren s-a mutat Kovalainen care anul trecut m-a dezamăgit complet, Wiliams Toyota merge pe Rosberg şi Nakajima, un japonez talentat, Timo Glock, campion GP2 intră la Toyota, şi poate cel mai talentat dintre toţi cei noi, Sebastien Bourdais, de patru ori campion Champ Cars, va pilota pentru Torro Rosso, unde sper să aibă o maşină pe măsură talentului său. Ralf Schumacher a plecat din Formula 1. La Ferrari nu s-a schimbat nimic, în continuare se merge pe Massa şi Raikkonen.

Duminică trecută a început campionatul de motociclism. Am văzut cursa de MotoGP din Qatar, Rossi m-a dezamăgit şi nu cred că mai are şanse, a cam intrat în etapa de declin a carierei. Mă aştept la multe lucruri de la Pedrosa şi sper să fie anul său.

Snookerul se apropie de sfârşitul sezonului, anunţându-se deja primul tur al Campionatului Mondial ce se va desfăşura între 19 aprilie şi 5 mai. Sper să ajungă cât mai departe Stevens, Selby, Hendry şi Robertson.

    2 comentarii

  1. iar o sa devina spectaculos campionatul de F1 :D

    sper ca masinile renault sa-si faca treaba inca odata si sa avem o lupta in 3: ferrari, mclaren si renault

    OFFtopic: de cand au bagat filme traduse pe TCM? intotdeauna ma uitam pe TCM pt un film vechi si bun, acum am un motiv in plus :D

      (Citează)

  2. Nu stiam ca sunt traduse pe TCM. Sper sa fie si aici la fel, ar fi excelent.

    Sezonul acesta in Formula 1 s-au eliminat controlul tractiunii si controlul startului. Adica la start vedem exact fiecare pilot cum si ce poate, iar pe circuit ma astept sa vad mult mai multe iesiri in decor si derapaje.

    Eu tot sper ca Toyota sa fie mai competitivi, si poate si Honda. Ambele echipe au investit o gramada de bani anul trecut, la fel ca Ferrari si McLaren, iar rezultatele au fost zero.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus