un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Megafon pe masina

13 Mar 2008  ·

AUTO  ·

1 comentariu

N-ar fi mişto să-ţi instalezi un megafon pe maşină? Să-i poţi înjura pe toţi cei care te enervează în trafic. Îţi taie unul faţa? Aprinzi microfonul şi îi zici “tu, ăla cu Golful roşu, de ai schimbat banda fără să te asiguri, învaţă dracu să conduci că altfel trec toţi africanii ăia dotaţi pe la mă-ta!”. Sau când e aglomeraţie şi vrei să schimbi banda sau să faci vreo manevră: “şefu, lasă-mă să mă bag şi eu, că fac dreapta la prima”. Nu cu semne, cu flashuri, cu mulţumiri mute.

Dezavantajul ar fi ca în loc să mai claxoneze lumea câte o tipă marfă de pe trotuar, toţi ar vorbi direct cu ea: “blondo, îmi plac picioarele tale, la ce oră se deschid?”. Lucru enervant probabil pentru femei, avantajos pentru bărbaţi că măcar vezi rapid la cine se referea cel din maşină şi te uiţi şi tu.

    1 comentariu

  1. da, ar fi misto daca ai avea numai tu. da sa aiba toti cate unu…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus