un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vitrina de amintiri

10 Feb 2008  ·

TURISM  ·

Spune-ți părerea

Acum ceva vreme mi-a venit ideea redecorării camerei mele şi ieri am făcut primul pas. Am aruncat un ochi în dulăpiorul suspendat şi am aruncat la gunoi o grămadă de chestii care deveniseră inutile. Am aruncat toate dischetele pe care le aveam, vreo 50 la număr. Nici n-am stat să mai văd ce era pe ele. Am aruncat tot felul de obiecte de birotică de care nu mai aveam nevoie. În locul lor am mutat nişte casete audio, pe care nu mă lasă inima să le arunc (încă). Unele mai sunt utile. Aveam o grămadă de DVD-uri, dar am calculat că foarte rar am nevoie de ele aşa aproape şi deci le-am dosit în altă parte.

Iar în tot acest spaţiu eliberat de pe poliţa vizibilă a dulăpiorului am organizat un fel de expoziţie. Am pus acolo toate obiectele care au cât de cât o semnificaţie pentru mine. Am diverse obiecte pe care le-am primit cadou de la familie şi prieteni, dar în general sunt tot felul de suveniruri pe care le-am cumpărat din străinătate, iar când le văd îmi aduc aminte imediat unde eram, ce făceam, cum era afară, cum mă simţeam acolo şi toate acele detalii. Îmi place când mi se întâmplă asta şi îmi place că ţin minte acele momente. Am printre altele un glob cu Turnul Belem din Lisabona, o cană frumoasă cumpărată din Londra, un semn de carte din Coimbra, un breloc din Olanda, o busolă de la bunicul meu, un cocoş negru din Portugalia şi altele. Acum regret că n-am luat mai multe astfel de mici obiecte din ţările prin care am fost, dar sper să corectez pe viitor această problemă.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus