un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spell checking pentru manusi

5 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Mănuşile din imagine se vând la Stefanel cu 100 de lei, reducere de la 140. Se vede mai bine în imaginea mare că în centru, în cerc, scrie “Desing that makes history”. Aveau şi unele pe maro cu acelaşi text. Pentru cine nu s-a prins, cuvântul “desing” nu există, corect e “design“. Aşa e când nu le proiectezi în Word.

    5 comentarii

  1. Sau mai bine zis asa e cand vaporul pe care sunt produse ancoreaza prin te-miri-ce tari nevorbitoare de limba engleza.:) Pun pariu ca cel care a conceput inscriptia aia nu si-ar da seama unde e greseala nici in 10 ani. Motivul: pentru el “g”-ul e oricum in plus in “dizain”….si daca e in plus, unde sa il puna ca sa incurce cat mai putin? Pai…la coada, ca poate de-aia nu se pronunta :))

      (Citează)

  2. de acolo si reducerea :))

      (Citează)

  3. Am impresia ca si romanii au facut o boacana asemanatoare. A fost o stire acum vreo luna ca nu stiu ce fabrica de la noi care facea haine pt Politia Italiana a scris gresit cuvantul Policia sau ce era pe toate hainele, si au refuzat aia toata cantitatea.

      (Citează)

  4. Ai gresit si tu la etichete :)

      (Citează)

  5. sunt destui care cumpara marfa de`asta “orginala”, la care pretul nu conteaza

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus