un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se cauta ministru

9 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Nu ştiu cum se aşteptă Tăriceanu ca preşedintele Băsescu să o accepte pe Norica Nicolai ca Ministru al Justiţiei. Băsescu este cunoscut pt deciziile sale populiste, şi era normal să o refuze pe cea cunoscută în ochii publicului doar ca “femeia pt care vota nepoata legile în Parlament”. Apoi Tăriceanu greşeşte iarăşi trimiţând o scrisoare în care menţionează “nu există nici un argument de natură legală care să justifice retragerea propunerii de numire a doamnei Nicolai“. Argument legal nu, dar moral? A lăsat-o pe alta să voteze cum vrea ea în Parlament, la urma urmei. Trebuia de atunci să fie anchetată penal şi dată afară. Având în vedere că România este cunoscută în UE în primul rând pt corupţia generalizată, era normal să fie propus ca ministru o persoană cu o reputaţie şi un trecut impecabil. Poate faptul că o astfel de persoană nu poate fi găsită ar trebui să dea de gândit…

    3 comentarii

  1. mergand dupa aceeasi logica, poate nici un presedinte care s-a urcat baut la volan sau care are o fata angajata la Luxten pe un salariu de 6000 euro sau care are prieteni gen EuroConstruct nu prea ar trebui sa fie presedinte… este? hai sa fim seriosi, suntem in romania, pentru orice personaj politic se poate gasi cate o buba, gen problema cu votul a Norica Nicolai…

      (Citează)

  2. Pai problema e ca nu ai pe cine sa gasesti. Si parerea mea este ca fiecare roman luat in parte are problemele lui. Mai mari sau mai mici. Si cum fiecare popor are conducatorii pe care ii merita …. asta e ce meritam noi.

      (Citează)

  3. Asta i-a raspuns si Tariceanu lui Basescu, ca in momentul in care presedintele este anchetat pt dosare precum Flota sau nu stiu ce vila, e cam aiurea sa se opuna numirii lui Nicolai, impotriva careia nu este nici o actiune legale.

    Dar, presedintele a fost ales prin vot popular, cu toate bunele si relele sale. Ministrii sunt numiti si acolo este normal sa se ia la puricat fiecare chestie minora.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus