un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ceainaria Green Tea

27 Jan 2008  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

5 comentarii

Înainte mai mergeam în ceainăria de la Cotroceni, dar de când au renovat şi au cam desfiinţat separeurile nu mai are farmec. Aşa că în acest weekend am fost în Green Tea, pentru a doua oară. E undeva lângă Hala Traian, şi au şi un site cu poze şi informaţii.

Ce-mi place acolo este politeţea. Personalul este chiar excesiv de politicos, într-un mod cu care nu sunt obişnuit şi pe care nici în străinătate nu l-am văzut niciodată. Îşi cer scuze pentru orice deranj, vorbesc încet, încearcă să îţi asigure cele mai bune condiţii, te salută şi la venire şi la plecare, etc. E o experienţă neobişnuită în Bucureşti.

În plus, ceainăria arată excelent. Este o vilă mare, şi fiecare cameră este decorată altfel. Există salonul japonez, indian, mansarda europeană, fiecare cu decoraţiuni specifice, cu scaune specifice şi chiar şi cu ceainice specifice stilului. Mi s-a părut interesantă organizarea.

Când am fost eu, era în acelaşi salon şi un tip cu un aspect de geek rebel, care îşi sorbea ceaiul. Apoi şi-a luat notebook-ul în braţe şi evident că era un Macbook. Credeam că fanii Apple sunt cu cafeaua şi Starbucks, nu cu ceaiurile.

    5 comentarii

  1. Super! Eram in cautare de un asemena loc… Cum se ajunge din Tineretului pan’ acolo? ( sau vreun reper ceva… )

      (Citează)

  2. http://www.greentea.ro

    De la Unirea, mergi pe Calea Calarasi pana la Hala Traian. Aici faci stanga, apoi intri pe prima strada de pe partea stanga. Merci 50-70 m pe acea strada si faci dreapta (prima strada pe dreapta).

    :D
    Daca nu ai inteles, au harta pe site.

      (Citează)

  3. stefan tuchila

    28/01/2008 la 2:11 AM

    msi de info, dau o tura cand vin prin bucale. sunt mare amator de ceaiuri bune si in romania sunt rare :)
    la calitate cum sta comparativ cu carturesti?

      (Citează)

  4. De la noi din Tineretului se poate lua 133 de la Timpuri noi care merge pe la Hala Traian. De acolo mai sunt 3 minute de mers pe jos, ca e pe o straduta paralela.

    In Carturesti n-am fost. Daca intrebi de cat de diluat e ceaiul, e diluat… sau poate mi le fac eu prea tari acasa. La preturi e ceva ciudat, nu la ceaiuri, dar o prajitura sau o felie de tort sau un sandvis costa ca la Starbucks… Ceaiurile cica sunt luate pe o filiera prin Germania, de unde vin inainte nu stiu.

      (Citează)

  5. Cred ca sunt la fel ca in carturesti sau ceainaria de la cotroceni. De fapt cred ca sunt aceleasi ceaiuri, poate aceeasi marca. Cat priveste diluarea, am impresia ca asa trebuie sa fie, ca doar sunt infuzii, noi le facem tari ca asa suntem obisnuiti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus