un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Web2.0 asta

25 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Tata şi-a luat de curând un cutter-plotter nou, un Roland GX-24 pt tăiat autocolant. Are şi un senzor optic de recunoaştere a contururilor şi tăiere în funcţie de ele, dar nu ştiam până acum modul de activare al acestei opţiuni. Azi îmi arată tata că a găsit o rezolvare: un tutorial pe YouTube care explica în detaliu totul. Ce ţi-e şi cu Web2.0 asta… şi la un om căruia dacă îi muţi pictograma în altă parte de pe desktop sau îi schimbi portul pe care e instalat plotterul, l-ai scos din afaceri. Am rămas cumva şocat când m-a chemat să-mi arate ce-a găsit şi l-am găsit uitându-se cu atenţie la un film pe YouTube… acum mi-e frică să nu dea şi de alte filme mai bizare de pe acolo sau să intre pe cine ştie ce alte site-uri.

    2 comentarii

  1. Excelent! Am urmarit pana la final filmuletul, si nu credeam ca sunt asa de usor de facut chestiile astea… Mi-ar placea si mie sa ma joc putin cu un plotter ca asta, si sa stric cateva tricouri, evident…:)) (da, stiu ca presa nu vine la pachet cu plotter-ul:P)

      (Citează)

  2. Asta cu tricourile e o treaba redusa, de dimensiuni mici. Se fac pe plotter litere pentru bannere, pentru firme luminoase, etichete, inscriptionari de masini, de toate.

    Ce e misto la cutter e cand il vezi taind, are o precizie si o viteza incredibila, taie exact forme oricat de complicate si de mici.

    Oricum, autocolantul care sa poate fi printat este destul de scump, cel normal nu absoarbe cerneala si se murdareste tot.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus