un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Momente rele pt a fi lovit de catastrofa

29 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Azi am fost la tuns. Tot la bordel, aici în cartier. Şi cum aveam o coamă destul de mare, se vedea bine diferenţa între zona deja tunsă şi cea neprelucrată. Domnişoară care m-a tuns a luat-o sistematic, dintr-o parte, astfel încât la un moment dat aveam jumătatea dreaptă a capului tunsă, cu părul mai scurt, iar jumătatea stânga era ca înainte, cu aspectul de Tarzan autohton.

Domnişoara care mă tundea a plecat vreo 2 minute şi am avut timp mai mult să mă privesc în oglindă în acest stadiu. Arătam ca un ciudat, cu păr scurt pe jumătate de cap, păr lung pe cealaltă jumatate, exact pe centru separate. N-am putut să mă gândesc ce ar fi dacă s-ar întrerupe atunci tunsoarea şi ar trebui să plec aşa. Dacă ar pica lumină, sau ar veni un cutremur, sau ar începe un incendiu, şi am fugi cu toţii care încotro, eu arătând de parcă m-ar fi tuns cu lopata nişte personaje din anime.

Nu s-a întâmplat nimic rău, tunsoarea a continuat, iar acum arăt iarăşi a om normal şi gata să câştige concursul “cel mai sexy blogger” (domnişoarele sunt rugate să voteze prin linkul din dreapta, că e cam creepy când mă votează bărbaţii). Dar ajuns acasă m-am gândit şi la alte momente în care ar fi chiar comic să se întâmple ceva neaşteptat. De exemplu să vină un cutremur atunci când tocmai faci duş şi toată lumea să fugă în stradă pe când tu trebuie întâi să dai şamponul jos, să te ştergi, să te îmbraci…

    4 comentarii

  1. Ecologie Umana

    29/12/2007 la 8:32 AM

    Crede-ma ca in 1977 am vazut 3 vecine dezbracate (una goala si 2 cu prosoape pe ele si era martie) plus nasked man! Nu ai fi vrut sa patesti asta!

      (Citează)

  2. Cica in Regie majoritatea fetelor au iesit cum au putut afara in ’77… acolo trebuia sa fi fost (ma rog, lasand la o parte cutremurul).

      (Citează)

  3. ai idee cum aratay felete in 77 ?
    eu unu nu cred ca se inventase bic-ul
    nici nu vreau sa ma gandesc

      (Citează)

  4. Aha, tie iti place aspectul “am 13 ani” :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus