un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Croatii astia…

22 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Am văzut ieri meciul Anglia – Croaţia din preliminariile Euro 2008. Croaţii erau deja calificaţi, iar englezii aveau nevoie doar de un punct din acest meci pt a se califica şi ei. Cred că a fost cel mai tare meci pe care l-am văzut în ultimul an, mult peste orice din Champions League. Cred că ruşii le-au promis croaţilor foarte mulţi bani ca să-i bată pe englezi, pt că altfel nu-mi explic de ce au luptat cu atâta îndârjire, au atacat până în ultimul moment, şi-au făcut ocazii bune din orice minge, deşi pt ei nu mai exista miza calificării. Pe teren propriu, englezii au pierdut meciul cu 3-2 şi vor sta acasă la televizor la anul. Iar la câtă îndârjire am văzut în croaţi, îi văd cel puţin în semifinale dacă vor juca la fel şi la Euro.

    5 comentarii

  1. stefan tuchila

    22/11/2007 la 9:44 AM

    sa fie indarjirea din cauza ca le-au arestat un oficial pe aeroport (cu o acuzatie falsa de furt) sau din cauza ca in presa se tuna ce echipa de kk are croatia ?
    sau doar pentru ca ei chiar joaca fotbal (spre deosebire de echipa noastre de fetite)

      (Citează)

  2. eh nu stii. croatii au sange`n vena si il folosesc cu placere cand e vorba de o lupta pe principii. iar croatia + uk <> love

      (Citează)

  3. cred ca n-ai vazut suficiente meciuri de Champions League :D

    Nu stiu cate echipe nationale pot face fata un sfert-finaliste din Champions League…

    anyway…de marti ne vedem si noi :)

      (Citează)

  4. Neeea, eu am vazut multe meciuri.. clar pana acum l-as vota meciul anului. Englezii au facut cateva greseli majore. 1) I-au “mishtocarit” pe croati, l-au zis ca nici un jucator croat nu merita sa joace in nationala Angliei! (Asta a zis marele antrenor engelz). 2)Au ignorat banii dispusi sa-i “investeasca” rusii. 3) Nu uitati ca Bacanii au fost mereu “un butoi de pulbere” cu oameni decisi sa-si vanda scump pielea. Englezii o perita cu prisosinta.. au intrat sa castige si sa petreaca… Inganfarea si prostia merita o lectie! GOoooooOO England!

      (Citează)

  5. Echipele nationale fac fata mai greu unei echipe puternice din CL, dar asta nu are legatura cu acel meci. Felul in care au luptat croatii, si modul in care le mergea jocul si reuseau in toate actiunile a fost marfa. S-a jucat mai tare decat in multe meciuri din CL, desi, culmea, pt ei nu mai era decat miza banilor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus