un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Boala OPC-ului

28 Nov 2007  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Astăzi iarăşi ascultam Traficanţii lui Mircea Badea la News FM. Sună o femeie, şi în discuţie ajunge să spună că ea este foarte des pe la OPC. Că mereu pleacă în excursii care nu au fost precum s-a promis, şi face plângere. Că se duce la mare şi ciorba nu e bună, ca hotelul nu îşi merita stelele, că nu ştiu ce serviciu nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor ei. Şi face plângere la OPC.

Culmea e că zice apoi ca de foarte multe ori ia banii înapoi. Zice că în fiecare an păţeÅŸte din astea ÅŸi face plângere ÅŸi obÅ£ine măcar o parte din bani înapoi. Mie mi se pare anormal. Ori acea femeie este foarte proastă ÅŸi alege doar excursii ÅŸi servicii care altuia i-ar mirosi de la o poÅŸtă a “Å£eapă”, ori suferă de boala OPC-ului. Cam ca ipohondria aÅŸa. Până la urmă e clar că oriunde ai merge, orice ai cumpăra, orice serviciu Å£i s-ar oferi, nu poate fi perfect. Nici nu poÅ£i cere aÅŸa ceva (nu la sume rezonabile oricum) ÅŸi nici nu poate oferi cineva perfecÅ£iunea, sau măcar nu poÅ£i avea totul aÅŸa cum Å£i-ai imaginat tu. Am fost ÅŸi eu în Spania anul acesta ÅŸi în atâtea ţări altădată, îţi închipui că va fi un anume tip de hotel, un anume tip de autocar, de servicii… unele sunt mai bune decât te aÅŸteptai, unele mai rele. Dar să faci de fiecare dată plângere cred deja că este o boală ÅŸi îţi place să-Å£i plângă lumea de milă. Bănuiesc că firmele în general dau niÅŸte bani înapoi, decât să-ÅŸi facă publicitate negativă, dar sunt convins că astfel de clienÅ£i au ei probleme, ÅŸi nu e 100% vina firmei.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus