un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii SIAB 2007

8 Oct 2007  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

8 comentarii

Toate pozele făcute de mine le găsiţi aici.

De remarcat tipa de lângă intrare, care îşi arăta chiloţii cu mare mândrie. O colecţie mare de picioare (1, 2, 3, 4, 5), tipele în roşu de la Kia, grupul mare de la Citroen, pe care le-am convins să se alinieze ca să le fotografiez pe toate deodată (1, 2), şi cele trei domnişoare de la Fiat. Nu în ultimul rand, blonda de la Lancia despre care vorbeam mai jos. Si mai sunt o gramadă altele pe acolo, plus câteva maşini.

    8 comentarii

  1. se vede ca aratau alea bine, ca-ti cam tremura mana. au iesit cam blurry :)

      (Citează)

  2. stefan tuchila

    09/10/2007 la 2:11 AM

    mda, de ce oare e asa numai la noi? la ultimul salon de la paris (2006) singurul care avea femei dezbracate era un producator minuscul din coreea.
    curve (scuze, vroiam sa zic “studente” ce castiga bani de buzunar intinzand sunca pe capota) si masini…… visul romanului

      (Citează)

  3. Dezamagitor este faptul ca multe aveau gardulet sau erau incuiate. Daca nici la salonul auto nu poti vedea interiorul unei masini…

      (Citează)

  4. erau incuiate sau aveau gard pentru ca romanii au distrus tapiteria de la un c4 parca, si au lipit gume prin masini, au lasat cotoare de mar si sticle goale si s`au furat brichetele. asa ca ii inteleg si pe ei. (citesti si in libertatea sau alt tabloid de genul, cu tot cu poze, articolul asta)

      (Citează)

  5. Asta e riscul la orice expozitie. Daca tot imi cer 15 ron pe intrare si 15 ron pe parcare, atunci vreau sa pot sa ma bag si in portbagaj la masinile alea. Decat sa le vad de la distanta in salon, pot sta acasa sa ma uit la poze pe net.

      (Citează)

  6. Pai fata cu chilotii a facut cu colega ei un show cu mangaieli, cu zguduieli din fund, cu dans, etc… era nebunie pe langa ele. Sa-i vezi pe toti cu telefoanele, aparatele foto si camerele ce erau pe langa ele :))

      (Citează)

  7. Am fost si eu zilele trecute. Ce pot sa zic, majoritatea masinilor erau deschise, cu mici exceptii.. mercedes si inca cateva. Ma rog, in mai multe masini nu te puteai urca pentru ca stateau fetele in ele. Fete frumoase, dar multe stateau in masini, pe masini ca niste statui, fara un zambet, fara nimic. Altele avea treaba cu colegelor lor si ignorau total vizitatorii. Andreea Spataru era fix in aceasi pozitie in care ai surprins-o si tu si nici nu i-am mai facut poza.

    Puteti vedea niste poze facut de mine la Siab 2007 . Per total, n-a fost rau Siab-ul de anul asta.

    Probleme cu parcarea, probleme cu intrarea cu masina in siab ( coada mare ), dar in rest acceptabil.

      (Citează)

  8. mah.. aia din poza cu numarul 3 din post – parca se tine de un penis . lol .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus