un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

«

»

Sa plangem fara motiv

30 Sep 2007  ·

AUTO  ·

1 comentariu

La ProTV ÅŸi Antena 1 iarăşi este motiv de boceală la ÅŸtiri. A murit un tip ce era preÅŸedintele unei asociaÅ£ii de “curse legale”. La ÅŸtiri acest deces este prezentat ca fiind cu atât mai tragic cu cât acest om a încercat mereu să pună capăt curselor ilegale de maÅŸini ce se desfăşoară noaptea prin oraÅŸ (o plimbare de 5 minute prin BucureÅŸti noaptea vă poate convinge că n-a reuÅŸit), militând pentru organizarea curselor într-un cadru legal ÅŸi sigur pentru toată lumea. Dacă n-ar fi murit în timp ce gonea prin oraÅŸ cu 170 de kilometri la oră, după cum spune PoliÅ£ia, chiar s-ar fi meritat tonul tragic al ÅŸtirii ÅŸi imaginea de erou.

În acelaşi registru, nu reuşesc deloc să fiu trist când văd ştiri cu motociclişti morţi în diverse accidente. Şi-o caută singuri. Eu n-am văzut motociclist să meargă cu 50 km/h, cuminte pe bandă. I-am văzut pe toţi mergând cu viteză mare, băgându-se printre maşini, depăşindu-te prin dreapta şi făcând un zgomot infernal peste tot. De asta şi-au luat motocicletă, nu pentru că ar consuma puţin şi ar fi uşor de parcat şi de evitat traficul. De multe ori este vina celorlalţi conducători auto, care nu-i văd şi nu le acorda prioritate, dar când mergi cu sută la oră şi faci slalom printre maşini, nu poţi avea pretenţii să aibă alţii grijă de siguranţa ta.

«

»

    1 comentariu

  1. Motocicletele alea nu pot merge cu 50km/h :)) Sunt subturate la viteza asta. Nu sunt facute sa le folosesti in traficul de oras. Sau la viteza de oras.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

«

»

sus