un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Site-uri de stiri sportive

31 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Nu-mi place la site-urile sportive din România faptul că nu sunt consecvente în misiunea de a informa utilizatorii despre lumea sportului. Fiecare site se concentrează doar pe acele evenimente sportive pe care le transmite trustul media din care fac parte, şi aici pierd. Pentru că dacă ar fi un site care ar prezenta ştiri despre tot sportul, indiferent cine îl transmite la televizor, ar fi probabil foarte vizitat.

Astăzi la 21:45 este Supercupa Europei, câştigătoarea Champions League împotriva câştigatoarei Cupei UEFA, adică AC Milan împotriva FC Sevilla. Meciul nu are miza iar Sevilla se păstrează pt viitorul meci cu AEK Atena, care decide ce formaţie ajunge în grupele CL, dar va fi unul spectaculos. Pe GSP însă, nici o ştire. Normal, pt că meciul e transmis de ProTV. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu alte sporturi transmise de TVR sau Eurosport. Când e Formula 1, vezi o ştire despre cine e în pole-position, şi alta despre cine a câştigat. Despre motociclism nici măcar atât. Despre atletism nimic. În schimb, orice declaraţie inutilă şi orice întâmplare cât de minoră din viaţa ultimului fotbalist al ultimei echipe de fotbal în România este ştire de maximă prioritate pe GSP.

Ca să vezi o ştire despre Supercupă (de exemplu ora meciului, nici măcar atât nu dau alţii) trebuie să intri pe Sport.ro, cu care ProTV-ul s-a aliat puternic de când au cumpărat televiziunea şi site-ul ataşat. Ceea ce mă face să mă întreb… cu ProSport.ro ce se mai întâmplă? Ce face ProTV cu două site-uri de sport?

    3 comentarii

  1. pai ProSport nu e site-u lu’ ProTv, dar daca insisti sa ii zici asa, e site-u lu ProTv si Tvr1, si parca mai era Kanal D sau Prima pe felie.

      (Citează)

  2. poze cu kebabi mai ai ?

      (Citează)

  3. Uite aici special pentru tine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus