un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Miss South Carolina, continuare

30 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Ţipă care spunea că americanii nu prea ştiu să-şi arate propria ţară pe o hartă din cauză că nu au hărţi, şi alte bazaconii, a ajuns departe. Lumea tot face mişto de ea în diverse moduri pe Internet, şi cel mai tare mi s-a părut acest blog, Maps for Us, care conţine tot felul de hărţi inutile, deoarece, după cum spunea blonda (care este “purtătorul de cuvânt” al blogului), lumea are nevoie de hărţi. Aşa că sunt acolo, printre altele, “harta cu locurile în care a fost zărit Bigfoot”, “harta Pământului de Mijloc” al lui Tolkien, şi cea mai tare, Character Map din Windows.

    1 comentariu

  1. acu stau si ma intreb: ai ceva plugin care pune diacritice, sau ai scris intentionat tzipa in loc de tipa, chiar primul cuvant din articol.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus