un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vina politistilor?

6 Jul 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Văd că autorităţile şi mass-media dau în principal vina pe poliţişti pt accidentul în lanţ de pe Autostrada Soarelui. Nu prea văd cum ar fi putut nişte poliţişti să oprească un incendiu şi mă îndoiesc că i-a învăţat cineva ce să facă în astfel de cazuri, dacă să oprească traficul sau nu.

Mai degrabă aş zice că e vina celor care au dat foc la miriştea aia şi tot fumul a ajuns pe autostradă. Ştiţi când venea Uniunea Europeană cu norme, spunându-ne cum să facem agricultură, cum să tăiem mielul, cum să facem brânză, cum să culegi morcovul din pământ? Şi toată lumea în ţara zicea “ce nevoie avem de regulile lor inutile, când de sute de ani facem agricultură şi tăiem animale şi mâncăm brânză şi merge totul bine şi aşa?”. Ei bine, eu consider că s-a văzut ieri de ce. Pt că vechile obiceiuri nu sunt adaptate la autoturismele ce trec cu peste 100 km/h prin mijlocul ogorului. Şi pt că dacă nişte ţărani sunt atât de idioţi încât nu-şi dau seama că pornesc un incediu lângă autostradă, atunci chiar le trebuie reguli clar fixate. Pe ei ar trebui să-i amendeze şi să-i acuze, nu pe 3 poliţişti care n-au semnalizat bine accidentul după ce se întâmplase.

Nu prea am găsit imagini pe net cu accidentul. Atâtea posturi de ştiri, atâtea ziare… şi abia au 2-3 imagini fiecare, toate varză şi nereprezentative.

    5 comentarii

  1. si mai mult de atat cica cei de la SMURD ar avea mereu o problema cu ambulantele de pe traseu… nu ne mai mira nimic.

      (Citează)

  2. Cica ambulantele din Calarasi au trimis elicopterul SMURD la alte coordonate. Si la inceput au aterizat pe partea cealalta a incendiului si n-au vazut nimic, au mers la alt kilometru, s-au intors cand nu mai era nevoie de ei…

    Tehnica la pamant, sa investeasca in GPS si comunicatii rapide cu oricine, nu prin 3 dispecerate sa se faca telefonul fara fir cu coordonate.

      (Citează)

  3. probabil le place sa se plimbe:)) e leapsa pe coco cu vietile unor oameni. nu vreau sa ma gandesc daca eram in locul lor

      (Citează)

  4. Se pare sa motivul pentru care i-au mazilit pe politisti este ca astia aveau reguli pe care sa le urmeze in caz ca se intampla ceva de genul asta pe autostrada, reguli pe care nu le-au urmat. Trebuiau sa fie vreo 20 de echipaje si erau 3 si treburi d’astea.

      (Citează)

  5. Numai in Romania se pot intampla asemenea chestii – “Cica ambulantele din Calarasi au trimis elicopterul SMURD la alte coordonate”. O chestie urata am patit-o si eu: am fost implicat intr-un accident la aproximativ 10 km distanta de cea mai apropiata localitate. Sun la Politie de pe mobil spun unde s-a intamplat accidentul si ghici ce-mi spune politistul: pai stii, noi suntem din alt judet, cauta un fix si suna de pe fix. Ii spun ca sunt la 10 km de prima localitate, masina e praf si nu am cum sa anunt politia. Mi-a raspuns ca nu are cum sa ma ajute si-mi tranteste telefonul in nas.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus