un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Transformers, review

3 Jul 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

What do they get you for?
Aah… I bought a car… turned out to be an alien robot… who knew
?”

Transformers este genul de film care unora li se va părea foarte marfă, altora nu le va plăcea deloc. Mie mi-a plăcut. Are efecte speciale foarte bine făcute, acţiune, distrugeri masive, maşini, avioane, tancuri şi roboţi, roboţi imenşi veniţi din spaţiu să se bată pe Pământ pt un artefact extraterestru îngropat aici. Pentru cei care au 15 ani, va fi filmul anului.

Este genul de film a cărui acţiune o vezi doar în desene animate sau în benzi desenate, cu roboţi imenşi luptându-se într-un oraş, distrugând ce le stă în cale, printre oameni ce fug înspăimântaţi şi neputincioşi. Actriţele sunt alese doar pt că arată bine (şi au ştiut ce să aleagă), filmul are şi nişte umor cam forţat (hackerul cool dar foarte speriat, etc), şi suferă doar de faptul că atunci când doi roboţi se bat, e cam greu să îţi dai seama care e cel bun şi care e cel rău.

Mai multe detalii despre film sunt pe Wikipedia decât pe IMDB. Au avut grijă fanii să facă o pagină cuprinzătoare. Interesant că Steven Spielberg a fost producător iar Hugo Weaving (Agentul Smith din Matrix, Elrond din Lord of the Rings) a fost vocea lui Megatron. Despre Megatron, Optimus Prime, Starscream, Blackout, Bumblebee şi restul de roboţi, pt cei care vor să ştie mai multe, aici.

Imagine: Wikipedia

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus