un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Michael Moore versus CNN

16 Jul 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Michael Moore este cel care a realizat controversatul documentar “Fahrenheit 9/11” şi acum este în cinematografele americane cu “Sicko”, un documentar despre sistemul medical american. Acesta se pare că are un impact şi mai mare decât cel despre atentate în a le arata oamenilor în ce ţară concentrată doar pe făcut bani trăiesc. Mai ales când se descoperă că tratamente destul de ieftine sunt refuzate celor bolnavi, că sistemul medical şi companiile de asigurări câştiga enorm şi apoi finanţează campaniile politicienilorm, pt a-şi menţine puterea, şi tot aşa, o conspiraţie pe toate planurile.

Michael Moore se ceartă acum cu CNN, prin intermediul blogului său şi respectiv site-ului oficial şi al comunicatelor de presă, deoarece postul de ştiri i-a contrazis câteva din faptele din documentar, deşi până la urmă tot Moore avea dreptate.

Moore somează CNN să îşi ceară scuze şi îi ameninţă că ar putea deveni cel mai rău coşmar al lor.
CNN răspunde şi nu se lăsă.
Acum cititorii pornesc o petiţie pt a-l face pe Michael Moore să realizeze un documentar despre televiziunile americane, cine le controlează, care sunt interesele lor şi în ce măsură mint poporul. Mai ales că Moore acuza direct CNN de faptul că ar fi putut să împiedice războiul din Irak şi nu a făcut-o.

Ce mi se pare interesant este că ambele părţi utilizează la maxim avantajele Internetului ca un nou mediu de difuzare şi informare. Moore a lansat documentarul pe gratis pe Google Video şi alte site-uri de sharing, iar acum spune CNN-ului “In the old days, before the Internet, you could get away with it. Your victims had no way to set the record straight, to show the viewers how you had misrepresented the truth. But now, we can post the truth — and back it up with evidence and facts — on the web, for all to see.” Am rămas uimit să văd că şi CNN în comunicatul lor include linkuri către acuzaţiile lui Moore, către alte episoade ale scandalului, către diverse articole din trecut… este clar ceva făcut pt Internet şi nu doar un comunicat scris pe hârtie şi pus şi pe net “ca să fie”. Ninja!

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus