un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Funland, in magazinul Unirea

7 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

8 comentarii

De astăzi, pe harta capitalei se înscrie un nou loc de distracţie. Amplasat ultracentral, la etajul 4 în Magazinul Unirea, “Funland” este un imens parc de distracţie indoor cu target lărgit. Este dedicat întregii familii, aici putându-se distra “copiii” cu vârste între 3 şi 50 de ani, pentru că există puncte de atracţie pentru fiecare. Dacă pentru cei mici au fost montate, în două camere mari, tot felul de jocuri, cei mari au aici la dispoziţie 9 restaurante, 2 cafenele, sushi-bar şi o gelaterie. Funland este, potrivit organizatorilor, cel mai mare centru de distracţie din Sud-Estul Europei şi, implicit, din România, având peste 5.600 de mp.

Din Compact. Este investiţia lui Prigoană, cică 3 milioane de euro băgaţi în acest centru de distracţie. Nu prea mă omor după astfel de chestii, deşi aş fi curios să văd care sunt cele 9 restaurante şi ce noutăţi mai sunt în lumea sălilor de jocuri. A fost cineva?

    8 comentarii

  1. cica: “cei mari au aici la dispoziţie 9 restaurante, 2 cafenele, sushi-bar şi o gelaterie” pai si ce mare distractie e frate in restaurante si cafenele, servesc prajituri cu marijuana si nu stiu eu ?

      (Citează)

  2. distractie indoor ce sufera astia dupa ce d-abia stim cum trebuie engleza formulari d-astea de figuri

      (Citează)

  3. are dreptate osirus.. maaama cata distractie in cafenele si restaurante.. :))

      (Citează)

  4. Pai cred ca e ca in Plaza, o fi si vreun bowling, fotbal din ala pe masa, etc…

      (Citează)

  5. hahah…osi numai pentru prajiturile cu marijuana s-ar duce^^

      (Citează)

  6. Ce sunteti ba asa prosti. n-a fost niciunul acolo si toti isi dau cu parerea…n-am mai pomenit. Mai vorbiti si de iarba..care nici nu stiti cu ce se mananca.

      (Citează)

  7. mosule dak ai ajuns sa mananci iarba e grav da iti vand un pont incearca sa o fumezi aka so tragi in piept

      (Citează)

  8. O fi iarba din aia pt cai sau turme de animale, fiecare cu ce vrea :P Totusi in Amsterdam puteai sa mananci iarba, nu doar sa fumezi. Erau pana si acadele cu hasis.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus