un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bon Jovi – Lost Highway

5 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Noul album al lui Bon Jovi are un nume potrivit, melodiile mi s-au părut bune de ascultat la un drum lung, când şoseaua e dreaptă, vremea e frumoasă şi îţi vine să baţi ritmul melodiei pe volan. Nu m-a impresionat nici o melodie şi nici n-am reţinut vreuna, dar asta nu înseamnă că sunt proaste, ci cam asemănătoare între ele. Doar că nu mai au forţa pe care au avut-o cândva Always, Blaze of Glory sau Runaway, sau Bed of Roses. Se vede evoluţia formaţiei şi se vede că au trecut mulţi ani de la acele hituri memorabile. Albumul acesta seamănă cu melodiile country americane (un alt gen care am susţinut mereu că merge bine la drum, mai ales melodiile care au ca tema drumeţia, dragostea şi alte chestii fericite, nu beţia şi tragediile, dar asta e altă discuţie), un bun exemplu fiind melodia Stranger pe care o cânta împreună cu LeAnn Rimes. Dacă v-a plăcut Have a Nice Day sau dacă vă place stilul country sau asemănător, cred că acest album nu vă va dezamăgi.

    4 comentarii

  1. Trebuie sa nu pricepi nimic in muzica ca sa nu te impresioneze nici o melodie de pe acest nou album al lui Bon Jovi!(se refera la autorul acestui articol) stilul cel abordeaza aici este un rock’n’roll (marca Bon Jovi) cu influente country.. Dupa parerea mea Any Other Day e una din cele mai reusite piese create vreodata de Bon Jovi,si in genere multe piese interesante ce-ti trezeste emotii pozitive cum ar fi: We Got It Going On,Til We Ain’t Strangers Anymore,I Love This Town,Whole Lot Of Leaving etc. Richie rocks!! acest album intrece mult dezamagitorul Have A Nice Day! dupa parerea e cel mai bun album al lor dupa Crush!

      (Citează)

  2. Asa cum ziceam in post, melodiile sunt in stilul Bon Jovi. Dar daca melodii de pe albume mai vechi, precum Always, Bed or Roses, sau Blaze of Glory au intrat deja in randul melodiilor “clasice” ale muzicii, si sunt date si acum, la multi ani dupa lansare, de VH1, de radiouri, nu cred ca vreuna din melodiile de pe acest album va putea ajunge la acelasi nivel.

      (Citează)

  3. eu nu inteleg de ce fiecare album nou trebuie sa creeze un impact major in randul ascultatorilor sau al fanilor… normal ca nu o sa mai fie piese ca blaze of glory sau livin on a prayer ca doar sunt unice si la vremea aia au prins foarte bine dar acum traim in alta lume unde sunt mii de variatii de muzica si parerea mea e ca Bon Jovi face diferenta, dupa 25 de ani de muzica adevarata inca e acolo pentru noi si face muzica si putin ii pasa de ziua de ieri… cat despre Lost Highway, e un album fenomenal, ca intotdeauna la Bon Jovi m-au impresionat versurile, acesti baieti sunt niste poeti cand e vorba sa scrie versuri dar si instrumentalul suna excelent (thanks to Sambora)… auzi! Have A Nice Day – “dezamagitor” ??? baiatule, Bon Jovi nu cunoaste cuvantul asta si nici ascultatorii lui…

      (Citează)

  4. azi mi-am inceput ziua asa cum o fac intotdeauna: am ascultat bj, cu diferenta ca mel ascultate au fost cele de pe noul album, ‘lost highway’. ca fan al muzicii baietilor din jersey, nu pot decat sa ma inclin in fata devotamentului aratat de acestia fanilor. atatia ani, atatea albume, atatea turnee, atata faima si totusi atatea sentimente si aceeasi sinceritate in muzica lor! nu am ascultat o melodie semnata bj fara sa recunosc simtul poetic al lui jon sau chitara uneori docila, alteori salbatica a lui richie. sunt mandru ca sunt fan bon jovi! cum spunea dee schnider: asta e happy metal si pe mine ma face sa ma simt asa cum ar trebui.. noul album is a must have

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus