un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bomba Gay

10 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Fără legătură cu parada de ieri: Cică prin 1994 Pentagonul a vrut să construiască o bombă chimică, pe bază de afrodisiace şi alte substanţe, care ar fi făcut ca bărbaţii să fie irezistibil atraşi unii de alţii. Dai una peste armata duşmană, şi dintr-o dată inamicii încep să sară unii pe alţii, nu mai stau să-şi apere ţara. Cum spune un citat din articolul originalThe Ohio Air Force lab proposed that a bomb be developed that contained a chemical that would cause enemy soliders to become gay, and to have their units break down because all their soldiers became irresistably attractive to one another“. Ideea nu e prea bună: inamicii îşi abandonează posturile şi se călăresc între ei, dar după aia, când îi invadezi şi cucereşti, vor fi atraşi şi de soldaţii tăi. Plus că e mai practic cu bombe normale, scapi direct de duşmani.

Cu legătura cu parada gay de ieri din Bucureşti: la fel ca anul trecut, organizaţia care a organizat acest marş, şi care se numeşte Accept dacă nu mă înşel, tot nu a înţeles că dacă vrei să schimbi mentalitatea oamenilor despre homosexuali, dacă vrei să arăţi că sunt tot nişte oameni ca oricare dintre noi, doar că au alte preferinţe sexuale, dacă vrei să susţii acceptarea în societate, nu poţi veni la marş cu participanţi îmbrăcaţi ca nişte sperietori de ciori, ca nişte clovni, cu travestiţi care se scălâmbăie în toate felurile şi cu atmosfera de carnaval. Dacă vrei să arăţi că sunt oameni normali, cere-le să vină îmbrăcaţi normal şi să se comporte normal, că nu e “freak show”. Poate în acest caz mai puţini ar fi sărit la bătaie şi la aruncat cu ouă şi roşii în maninfestanti. Nu asta e ideea marşului, să arate ca şi homosexualii şi lesbienele sunt oameni ca oricare alţii? Dacă da, au ales metoda greşită.

    3 comentarii

  1. Sibscriu la rationamentul tau.

      (Citează)

  2. stefan tuchila

    10/06/2007 la 11:28 AM

    mda, foarte corecta a doua observatie. problema e ca homofobia va persista oricum in romania inca mult timp, chiar si cu conditile expuse mai sus.
    te nasti in mina, traiesti in mina, gandesti ca in mina

      (Citează)

  3. Inca se considera si in Romania ca “imitatie cu imitatie s-a facut civilizatie”. Si probabil intr-o incercare nefericita de a copia ceea ce se intampla “pe la altii”, organizatorii au considerat ca “lasa-o bah ca merge-asa!”.

    Se pare ca s-au inselat. Poate totusi le vine mintea la cap.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus