un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Media Galaxy tot cu preturi gigantice

1 May 2007  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

MP3 player-ul pe care mă gândeam să mi-l iau este 209 RON la eMag şi 299 RON văzut azi la Media Galaxy. O diferenţă bună de 900.000 de lei vechi, nejustificată. De ce oare? Acum aproape exact un an mă întrebam pe blog cum supravieţuieşte Media Galaxy cu astfel de preţuri, având în vedere că nu se înghesuie clienţii să cumpere. Chiar şi magazinul de la Unirii, lansat cu mare fast, după 2 săptămâni avea mai mulţi angajaţi decât clientelă prezentă în magazin. Iar costurile bănuiesc că sunt mari, numai factura la curent electric cred că e imensă. Foarte bizar.

    7 comentarii

  1. Singurul lucru bun la mp3-ul ala este capacitatea si pretul , parerea mea este ca are un design destul de nasol si casti ce redau la o calitatea destul de slaba . Iti recomand sa iti pui niste casti cu membrana daca vrei sa te bucuri de un sound f bun .

      (Citează)

  2. Ignorand problema Media Galaxy si focusandu-ne pe mp3 player, cred c-ai avea si alte optiuni (un iRiver – preferabil direct de la SkinMedia).
    Poti arunca o privire si la playerele testele luna asta in revista Xtrem PC.
    Bafta la cumparaturi !!!

      (Citează)

  3. LOL.. ce pret are SanDisk-ul.. La banii astia cumperi un iRiver (care se spune ca e al doilea MP3 Player dupa iPod).

    http://www.emag.ro/mp3_playere/mp3-player-iriver-s10-fm-2gb-negru–pS10FM-2GB(negru)

    Radu, iRiver-ul asta http://www.emag.ro/mp3_playere/mp3-player-iriver-t10-fm-1gb-galben–pT10FM-1GB-Galben
    nu-ti place? E memoria prea mica? :)

      (Citează)

  4. Ce cauti cu sandisk, ia-ti iriver t10 2 gb, de asta mi-am luat eu de la pcgarage cu 3.4 mil, merita fiecare leu. Autonomie 53 ore, incarcare baterie, ce vrei mai mult?
    Cat despre Media Galaxy, ti-ai raspuns singur de ce diferenta de pret :) Chiria, facturile…locatia.

      (Citează)

  5. Am mai multa incredere in SanDisk decat in iRiver. Am vazut multe scrise despre ei pe site-uri straine de gadget-uri, scot acum niste playere care arata ca iPod-urile, etc.

    Vreau de 2 GB si la maxim 2 milioane, pt ca nu ascult muzica decat cand plec la drum pe undeva. iRiver-ul zis de Robert nu-mi place pt ca are baterie built-in, din cate scrie, iar eu vreau baterie normala ca sa pot lua cu mine 2-3 rezerve, nu sa trebuiasca priza sau USB. Autonomie 8 ore fata de 19 la SanDisk. In plus e cam mare… nu-mi trebuie ceas, ecran color, etc. Doar sa-mi arate ce melodie e si sa fie usor de utilizat.

    SanDisk imi inspira mai multa incredere. De ex si in Anglia, pe langa iPod, mai aveau Sony si SanDisk la vanzare in magazinele lor. Prefer forma aceasta lunguiata, si butoanele mari de pe el.

    Oricum mai mult de 2 milioane nu vreau sa dau, pt ca il voi folosi de 3 ori pe an. iRiver n-am vazut mai ieftin de 3 milioane. Si TEAC are un player bunicel, arata cam la fel ca asta SanDisk dar e negru, pe la vreo 1,5 milioane, dar n-am vazut si varianta de 2 GB, doar de 1 GB.

    Ma enerveaza ca nu prea se gasesc mai multe informatii despre ele. De ex are FM Radio, dar are memorie pt posturi? POate fi folosit ca usb stick? etc.

      (Citează)

  6. Eu unul am un philips gogear adus de un prieten din Franta si sunt mai mult decat multumit , design si calitate sunet foarte buna .
    My Player. Este ceva mai scump dar merita :)

      (Citează)

  7. Radu,
    cred ca sunt oarecum in masura sa iti raspun la unele intrebari, mai ales ca sunt posesorul unui produs Sandisk similar, chiar daca de generatie ceva mai veche. Am observat ca suge cam repede bateriile. 1 acumulator de 900 mAh tine de seara pana dimineata daca adorm cu el pornit. daca ascult ocazional (1-2 ore pe zi) tine ceva mai mult. Referitor la radio: tine minte posturile, dar dupa ce scoti bateria mai mult timp ti se reseteaza. Din cate am vazut eu, produsul ochit de tine nu indeplineste functia de USB stick (decat printr-un cablu de date – vorbim deja de o unitate de stocare).
    Daca tot ti s-a pus pata pe SanDisk (I’m a fan, too), mai bine orienteaza-te pe ceva din seria c100: c140 (1GB) si c150 (2MB). Ambele au slot pt card suplimentar de memorie, functioneaza cu baterii normale de telecomanda (AAA), au radio (nu stiu exact daca si reportofon). Am scris eu ceva despre ele pe blog. Pe cel de 2GB (c150) ti l-am gasit aici la aproape 3 mil. Oricum, daca mai scotocesti gasesti si mai ieftin (site’ul are preturi cam umfate)
    Bafta multa !!!
    [sper ca a ajutat la ceva postul meu]

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus