un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se schimba moda

11 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Mă gândeam, în glumă aşa, că acum ceva ani lumea purta geci cu BVB scris mare pe ele, eventual negru cu verde. Nu de la Bursa de Valori Bucureşti, ci cred că avea legătură cu Borussia Dortmund. Anul trecut, sau acum doi ani, ca să arăţi că ştii unde este IDM-ul, trebuia să ai hanorac cu Harrison scris pe piept. Anul ăsta, dacă nu scrie pe tine De Puta Madre 69, n-ai şanse să te considere lumea “băieţaş” sau manelist, sau ambele.

Şi mă mai enervează şi training-urile astea Nike pe care scrie 90 într-un cerc. Ce înseamnă aia? 90% material supraelastic? 90 limita de viteză când eşti îmbrăcat cu pantalonii ăia? Nu ştiu, dar pe multă lume scrie 90 acum.

Şi mă mai enervează şi faptul că majoritatea fetelor poartă un fel de uniformă, o modă de care se pare că nu se mai scăpa. O ştiţi. Iarna e pe bază de blugi şi cizme colorate, împreună cu o geacă tot colorată viu, până la brâu, şi o poşetă purtată cu mâna semi-întinsă, de parcă ar cerşi, aşa cum o tot vedeam pe Monica Columbeanu purtând geanta pe mână (când nu o punea în cap). Acum câţiva ani, erau pantaloni din ăia până la gambă, de zici că n-au fost bani pt material mai mult. Sau ochelari din aia imenşi, cât toată faţa, ca să nu te vadă nimeni cum arăţi de fapt. Sau bluze până la buric, de sub care se revarsă burtă. Oare fetele nu se gândesc că dacă arată exact ca 80% din celelalte femei de pe stradă, nu mai reprezintă ceva special? Că nu ies cu nimic în evidenţă astfel?

    5 comentarii

  1. tocmai de aceea in zilele de azi e foarte apreciat feminismul,cel putin de mine. toate,scuzati,curvele se imbraca ca si cum (sau poate chiar asa e…) vor sa atraga atentia oricarui cocalar cu bani.cam rare fetele finute in ziua de azi.pacat.

      (Citează)

  2. Necredinciosu'

    11/04/2007 la 12:47 PM

    HeadShot!! adevar graiesti spadez..

    iar majoritatea fetelor finute de azi[care nu mai “este” defapt LOL] sunt “speriate de bombe”….hahaha
    …cum am mai zis…fetele de azi=figurante…pline de “bashini”…”vai tu draga….”
    Concluzie>>>e ceva normal pentru ca THE WOMAN=is a copy of a copy of a copy of a copy of a copy of a copy of a copy………….of a copy of EVE.
    …oricum…cat de civilizat imi place sa fiu….abia astept sa paseasca vreuna gresit ca o plesnesc de ii sar figurile din cap

      (Citează)

  3. concluzia? fetele nu gandesc buhaahahiiihihiohohohohohoe

      (Citează)

  4. Alte uniforme enervante:

    – fusta de blugi scurta, si cu ştrampi negri sau ce naiba pe dedesubt. Mai rau de atat nu se poate. Si evident ca cele care poarta astfel au niste picioare atat de strambe si urate, dar nu le pasa ca cea mai buna cale pt a scoate in evidenta aceste defecte sunt colantii negri care arata clar fiecare forma a piciorului.

    – balerinii in picioare. Daca nu faceti balet, nu mai purtati balerini. Si daca faceti balet, purtati-i doar pe ringul de dans si atat.

    – posetele alea gigantice, de arata ca niste sacose de mers la plaja, de obicei cu numele unei firme de echipament sportiv scris pe lateral. Ce rost o avea sa cari ditamai sacosa cu tine, nu stiu, dar astept cu interes la anul, poate apare moda cu sacosa de rafie la umar.

      (Citează)

  5. mai baieti c pot sa spun..aveti dreptate..eu ca fata si pot sa spun ca trendu a luat o razna..nu mai vezi nici o deosebire intre fete si daca nuj c proasta de la tv se imbraca cu bluza verde a doua zi toate fetele sunt la verde..oribil..m mir ca nu au umblat cu geanta in cap..si partea proasta e ca stau 10 ani in oglinda doar ca sa arate ca o copie a nuj cui..urat..da asta e..buna asta cu sacosha de rafie..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus