un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Radio 00

2 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Mă arătam scandalizat de nouă campanie a Radio Guerrilla – “un radio cu oaie“. Acum mi se pare că Radio 21 încearcă să imite Guerilla, trişti probabil că nu s-au gândit ei primii la sloganuri ce fac referire la diverse organe. Aşa că acum ne putem bucura din plin de noua campanie intitulată, foarte inventiv, “Radio 21 e un radio cu OO“. Campania pare mai inofensivă: dacă eşti “cu OO”, Radio 21 îţi trimite părinţii la munte de Paşti şi tu rămâi singur acasă de Înviere şi dai petrecere, că aşa e bine în ziua de Paşte, cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii. Nu mai bine te trimiteau pe tine la munte? Mai bine îi ziceau “un radio cu zero-zero”. Oamenii care lucrează în radiouri par foarte obsedaţi sau încântaţi de organele sexuale bărbăteşti, devine deja bizară toată treaba, mai ales că majoritatea sunt bărbaţi, dacă erau femei mai înţelegeam.

Apropo de asta, mare interviu cu Oreste acum la Antena 1 sau 3. Nu ştiu cum a ajuns Oreste mare vedetă, că parcă era cameraman sau ceva pe acolo. Şi mie mi se pare foarte fals, de câte ori e la televizor, încercând mereu să impresioneze, să pară amuzant, să zică ceva “de pomină”, în comparaţie cu cel care l-a lansat, Mircea Badea, care mi se pare mult mai natural în faţa camerei de filmat. Oricum, Oreste era întrebat dacă noul post Antena 2, a cărui vedeta va fi, va avea şi un slogan bun… a răspuns că sloganul la care se gândeau ei l-a folosit deja Radio Guerrilla dar că vor veni cu ceva şi mai bun. Mai bun decât “oaie”? Cred că ştiu cu ce vor veni… Şi după un articol din Jurnalul Naţional, din 19 martie, Antena 2 trebuia să se lanseze azi, 2 aprilie, însă n-am văzut nimic de o astfel de lansare, s-a amânat cumva acum pe ultima sută de metri?

    1 comentariu

  1. ne-au asasinat astia la ASE cu Guerilla. plus ca pana la urma fluturasii aia sunt aruncati de colo colo. prevad si pentru antena 2 un viitor “plin de succese” ca sa citez intr-un fel pe carcotasi cand vorbeau de kanal D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus