un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Playboy Romania pe moarte

13 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Scriam acum ceva vreme un post în care mă întrebam dacă mai citeşte cineva Playboy său Maxim. Se pare că nu. Adrian Sârbu îşi vinde partea lui din Playboy către partenerii greci, şi să se descurce aia cum pot. EVZ ne spune în articol şi cifrele despre tiraj, pe astea le căutam:

2000: 108.000 ediţii vândute la numărul cu Loredana Groza (încă am coşmaruri).
2001: între 60.000 şi 105.000 de exemplare vândute
2005: între 16.000 şi 49.000 de exemplare vândute
2006: între 14.000 şi 32.000 de exemplare.

Deci, s-a dus la naiba. Maxim a fost şi mai “de succes”, lansată în decembrie 2005 cu un tiraj de 51.000 din care s-au vândut doar 17.000, iar în 2006 a vândut între 6.000 şi 12.000 de exemplare vândute.

Explicaţia e clară, nu mai apare nici o vedetă cunoscută în Playboy. S-au dus în primii ani toate, iar astea de au rămas nu acceptă aşa ceva. În alte ţări, sunt mult mai multe vedete, fotomodele, actriţe, cântăreţe, etc, şi mereu e “carne noua” (vezi Italia, Anglia, nu mai zic de SUA unde e ditamai ţara şi mereu găseşti ceva de băgat în revistă). FHM mai există?

De fapt, mult mai interesant mi se pare să aflu vedetă de a cărei apariţie în Playboy România aţi fost cel mai fericiţi. La care v-aţi gândit, aflând că urmează să apară în Playboy, “wow, tare, pe asta trebuie să o văd neapărat cum arată dezbrăcată”?

    5 comentarii

  1. Sunt si la noi destule , dar probabil ca nu sunt stimultate financiar asa cum vor ele :) .

      (Citează)

  2. La noi sunt cam pseudo vedete. O vedeta trebuie sa vanda, iar la noi nu prea se intampla asta. Cate din “cantaretele” care au pozat in playboy sunt in stare sa tina singurele un show.. prea putine.. Nicoleta Luciu, dupa ce a pozat, si-a luat un tico. Pentru 5 – 6000 de para nu prea e tentant pentru o vedeta sa pozeze.

      (Citează)

  3. Nici nu sunt vedete, majoritatea sunt intretinute de tot felul de afaceristi, se lanseaza in muzica, de plictiseala, apar in vreun serial aiurea pe vreun post obscur, si gata, cica ar fi vedete. De fapt nu da nimeni 2 bani pe ele si nici nu le recunoaste pe strada. Si cum au deja de la cine sa “suga” bani, n-au de ce sa apara in Playboy pt cateva mii de dolari.

    Nu pot sa ma gandesc la nici un nume de femeie despre care sa pot zice ca e mare vedeta, si as vrea sa apara in Playboy. Poate Andreea Marin, Mihaela Radulescu, etc… dar incep sa imbatraneasca si astea si oricum au suficienti bani si faima incat sa nu aiba nevoie de aparitie in revista.

      (Citează)

  4. roscata de la candy
    am fost innebunit cand a aparut nr cu ea
    chiar daca maica-mea era acasa, am citit-o de fata cu ea

      (Citează)

  5. Aaaa… roscata de la Candy a fost in Playboy? Era buna aia. In ce numar era? Cred ca “citit” e un pic cam mult spus totusi :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus