un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fuse si se duse

10 Apr 2007  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Ieri a fost frumos. Un grătar cu prietenii, undeva în Pipera. Mâncare multă, vreme superbă, oameni unul şi unul. Şi câteva jocuri de Risk după aceea.

Azi mi-am luat un telefon nou, un SE K750i. La Vodafone nu aveau, aşa că l-am luat de la eMag cu 6 milioane. E micuţ, are o cameră foto de 2 MP, flash, bateria ţine mult, bluetooth, fişiere, cam orice. Singura problemă este că nu are limba română, doar engleză. În meniuri nu contează asta, dar preferam să aibă predictor T9 în romană. Scriu maxim 3 SMS-uri pe lună, dar e bun predictorul. Trebuie să mă interesez de o resoftare ceva.

Tot de la eMag am luat şi un mouse optic Logitech, cel mai ieftin, la 20 RON. La banii ăştia mai aveau Genius şi A4Tech, măcar asta e Logitech şi are 3 ani garanţie. Şi un trepied foto foarte mic, ca să-mi folosească în diverse excursii când faci pozele cam în beznă şi nu tb să se mişte aparatul. 23 RON. Intră în buzunar, i se roteşte capul pentru că e pe articulaţie sferică.

De mâine iar la muncă. Măcar acum am un aparat foto bun la telefon, să pot face poze la ce văd interesant prin oraş.



    9 comentarii

  1. si ce te lauzi?:))

      (Citează)

  2. sa le folosesti sanatos! pozele sunt facute cu telefonul?

      (Citează)

  3. daca vroiai un aparat foto la tel, trebuia sa’ti iei K800i, nu e cu mult mai cump decat 750u’ dar are 3,2 Mp camera

      (Citează)

  4. Da, pozele sunt facute cu telefonul. Ar fi iesit si mai bine, daca aprindeam flashul si eventual nu stateam eu intre becurile din tavan si obiecte.

    Osi, era cu 4 milioane mai scump un K800. O parte din bani as fi dat-o pe partea de 3G care imi este inutila. Pana la urma e ok si asta, face poze in 1600 de pixeli, daca vreau mai mult am aparat digital. K750i mi s-a parut cel mai bun la raport pret-calitate.

      (Citează)

  5. E deja vechi k750i si totusi ai dat mult mult pe el..
    Eu l-am luat de la Orange acum 1 an si jumatate si am dat pe el 9 mil.

    Ajunsese acum ceva timp la 99 de euro la orange un model mai bun w810i.
    Oricum telefonul e bun pentru poze :)
    Osi are dreptate k800i.

    Eu deja ma gandesc sa achizitionez N95(nokia camera de 5MP) sau f700 (tot 5 MP dar samsung)

      (Citează)

  6. Ma mir ca nu stie romana, al meu stie :)
    T9 sucks though, la 3 SMS-uri pe luna fa bine si le tasteaza integral :D

    Sfat: joaca-te un pic cu bluetooth-ul, o sa devii dependent. Mai ales in sedintele lungi si dese e mortal…

      (Citează)

  7. Pretul e bun, pt un telefon luat nou, fara abonament. Daca il luam de Vodafone, mai beneficiam de reduceri prin puncte si prelungire de abonament, dar nu aveau modelul asta iar ce aveau in rest era prea scump pt ce vreau.

    @zvoner: cu un adaptor bluetooth USB cica as putea sa ma conectez direct la un PC si sa-l si controlez din telefon, folosindu-l ca o telecomanda. Nu stiu insa daca sa dau 60 de RON pe un adaptor din asta, mai ales ca transferul pe cablul de date inclus e mult mai rapid.

      (Citează)

  8. Ca mi-am adus aminte (SE meu are T9 in el). Sa-l folosesti sanatos :) !
    Cat despre N95(am inteles ca ar avea probleme cu GPS si are doar pentru EUROPA integrat.Telefonul e super oricum. (a aparut la noi aprox 700 euro)
    F700 .. alt super telefon , zicea unul ca are procesor pe el. 2.1 Ghz .
    Acum nush daca e sau nu adevarat inca nu au dat toate detaliile.
    am vazut ca la 3G (scrie HSDPA, 7.2 Mbps)oricum trebuie sa fie puternic pentru asemenea banda.
    Ai zis de laptop… poti sa-l pui in buzunar ?!
    Asa un mic laptop-mobil au HTC vezi pe gsmarena.

      (Citează)

  9. Despre ce comert electronic vorbim, cand liderul de piata, http://www.emag.ro, foloseste doua firme ca sa poata da tepe in liniste?! Am un prieten care a lucrat acolo si a plecat satul sa-i tot mute cartea de munca de pe o firma pe asta pentru aranjamentele lor interne. Teparii au o firma Emag International care detine situl http://www.emag.ro, ca sa fie totul curat si sa gaseasca niste fraieri de afara care sa il cumpere ca bun si o firma Dante International pe care isi tot plimba angajatii, nu platesc taxele si impozitele la stat (da, evaziune fiscala se cheama) si dau tepe la furnizorii mai mici de care nu au nevoie.
    Iata si exemple de tepe, doar cateva …
    http://www.tmb.ro/dosare_ecris.php?id_dosar=300000000133032
    http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=303&d=MzAzMDAwMDAwMDAwNDQ0MDc*

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus