un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Big Tasty la McDonald’s

11 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

10 comentarii

Am mâncat astăzi un Big Tasty la McDonald’s, noul sandviş la care se face reclamă. În primul rând e îngrozitor de scump, e 11,5 ron sandvişul (un Big Mac e 7,2) iar meniul e 15,9 ron parcă (meniu Big Mac e 11 lei şi ceva).

Big este, Tasty nu prea mi s-a părut. E mare rău, cam cât un sandviş de la Burger King. Mănânci o grămadă la el, nici nu vreau să mă gândesc câte calorii are (de fapt nu-mi pasă, oricum sunt prea slab). Ce m-a deranjat la gust e că are acea aroma de carne făcută pe grătar şi un pic prea prăjită. Şi are şi un sos bizar, mai gălbui aşa, care tot gustul ăsta îl are, cred că e un sos barbecue ceva, şi nu prea îmi place din cauza asta. Chestie de gust, probabil majorităţii i se va părea foarte bun, e mai aproape de definiţia burgerului decât ce e în rest la McD. Interesant că la noi sandvişul conţine mai multe decât are Big ‘n’ Tasty-ul din meniul american. Cred că voi rămâne la Royal Cheese sau Big Mac de acum, prea mult McDonald’s strică, iar Big Tasty e un fel de porţie dublă de “prea mult”.

Poze cu noul telefon K750i, majoritatea cu Macro şi lumina aprinsă.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

    10 comentarii

  1. poze cu ke babi rulz =P~ !!one

      (Citează)

  2. Necredinciosu'

    11/04/2007 la 1:01 PM

    Artificial FOOD!! yuck!!

    prefer sa mananc peste crud!+rosii+salata+ceapa verde

      (Citează)

  3. nu inseamna ca daca esti slab esti scutiti de atacul gunoaielor din mancarea respectiva. actioneaza la fel in orice organism.

      (Citează)

  4. Andrei za "Artist"

    12/04/2007 la 2:54 AM

    Am o joaca (cred eu destul de isteata), sub forma de leapsa cu opt intrebari aici. Daca nu ai chef, nu raspunde !
    Insa am vaga impresie, ca iti vor placea !
    Andrei… ;)
    KIP IN TACI

      (Citează)

  5. lasă McD-ul, treci la crispy strips. :X

      (Citează)

  6. Crispy Strips e cel mai bun laxativ pt mine, are efect garantat 100%. Sau poate sosul de usturoi cu maioneza.

    @koma: daca sunt slab stiu ca nu inseamna ca nu mai intra toxine McD in mine. Dar macar nu-mi fac griji si de cate calorii contin :P

    @artistu: o sa-l completez pe 18 aprilie.

      (Citează)

  7. Andrei za "Artist"

    13/04/2007 la 1:30 PM

    K… Multzam fain ! Astept !
    Andrei… :)

      (Citează)

  8. ARE DREPTATE.AM MANCAT SI EU UN SANDVIS BIG TASTY SI SEARA AM ZIS CA MOR. MI SA FACUT RAU DE LA MAIONEZA AIA SAU CE DRACU ERA SI CHIFTEAUA AIA PRAJITA CA NAIBA,NUMAI IMI TREBUIE

      (Citează)

  9. e normal dragilor sa nu va placa,doar suntem in romania.ingredientele aruncate in burger de parca a trecut o tornada prin el,carnea cum ati spus e prea arsa.numai la noi se poate asa ceva.si cu toxinele nu va contrazic.dar in italia de exemplu carnea e selectionata cu atentie,chiar daca apoi e congelata,si celelalte produse la fel.sosul nu o fi el proaspat dar te lingi pe degete cat il fac de bun.cantitatea e intr-adevar cam mare dar pentru cei cu o pofta de mancare mai “accentuata”ca sa spunem asa e ok.si oricum poti alege meniu mare,mediu sau mic,sau numai burgerul.sau pentru fetele cu fite gen “imi pastrez silueta” se pot alege doar cartofii prajiti.sfat pt.anonymous in caz ca mai intri pe site sa citesti.daca ai comandat coca cola la meniu nu o mai face.de aceea ti-a fost rau.incearca un ceai de lamaie sau o apa tonica.o sa vezi ca ti-e mai bine dupa.

      (Citează)

  10. pai nu te duci in fiecare zi la MCdonalds deci iti permiti sa mananci ce vrei decat chiticania aia de big mac :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus