un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Antena 2 invinge VH1

5 Apr 2007  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Antena 2 se lansează pe 9 aprilie, din ce văd în promo-uri. Mai grav e ca RCS deja transmite postul (o miră de test), şi o face pe frecvenţa pe care înainte era VH1. Iar VH1 nu pare că s-a mutat în altă parte, nu-l mai prind deloc. Prefer oricând VH1 în locul la toate Antenele.

Televizorul de la mine ştie să reţină maxim 30 de canale. Aşa ca uitându-mă azi prin frecvenţe, am descoperit o grămadă de posturi pe care din lipsă de spaţiu pe telecomandă nu le-am mai pus pe nici un canal. Jetix, Minimax, DD TV, Cosmos TV, Etno, Rai Uno, canalul RCS, etc. Bine că prind prostii din astea, dar VH1 nu mai e. Ştie cineva unde se poate face o plângere sau ceva de genul? Sunt sigur că se vor aduna, şi poate vor reintroduce canalul în cazul în care l-au scos definitiv.

Apropo: din întâmplare am văzut ca pe ProCinema va fi luni, de la ora 22:00, un thriller care l-am văzut mai demult şi mi-a plăcut. Intitulat Dispariţia, este cu Keifer Sutherland şi Jeff Bridges, şi un pic de Sandra Bullock.

    3 comentarii

  1. Marius Muscalu

    06/04/2007 la 9:53 AM

    nu ma speria ! eu sunt pe astral, sper sa nu patesc si eu asa…ma duc si le bag factura pe gat daca imi scot vh1…

      (Citează)

  2. :( am patit-o si eu , ma seaca trebuie sa protestam la rcs sa ne redea Vh1 care era super , in alta ordine de idei astia vor sa faca vh1 romania , sa faca praf si vh1 dupa ce au stricat mtv-ul

      (Citează)

  3. si mie mi-au scos vh1
    sunt niste prosti care nu stiu ce e muzica buna !!!
    macar daca l-au scos sa-l lase asa original cum e el , sa nu-l faca romania ca ne da in cap de tot

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus