un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum sa te imbraci asa?

4 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

8 comentarii

Observaţi întreg ansamblul, inclusiv încălţările. Parcă ar fi un copilaş care a pus pe el un tablou abstract, pe sub puloverul unui adult imens, şi în loc de pantaloni nişte ştrampi de la ţară.

    8 comentarii

  1. Declaratie facuta de Irinel Columbeanu presei: “Si ce daca Monica sa casatorit cu mine din interes ? Ca doar nu numai portofelu’ mi-l suge”… dupa o astfel de declaratie ce poti sa ii ceri mai mult?

      (Citează)

  2. Tre sa te cheme Irinel si sa fi copil de fost demnitar.
    Si beat sa fiu si mi-as denumi copilul asa…auzi Irinel. Dupa modelul asta urmeaza baieti cu nume ca:Monicutu, Marilenu, Ileanu, Roxanu

      (Citează)

  3. r-tard omu asta

      (Citează)

  4. Am auzit si eu de declaratia de care vorbeste freaq, dar nu am gasit-o pe nici un site de stiri pt confirmare, ci doar pe messenger a sosit.

      (Citează)

  5. Sincer, nu pare genul de om care sa declare asa ceva sau cel putin asta e impresia pe care mi-a lasat-o.

    Legat de haine, daca aveam un sfert din banii lui ma imbracam la fel si ma durea exact in varful cotului de ce ziceau ceilalti de mine.

    Si nu in ultimul rand, ce preferati: un cioban imbracat la “4 ace” sau un Irinel asa? :))

      (Citează)

  6. Bogdan, prefer omul imbracat la 4 ace. E un semn de respect. Tu daca te duci in vizita la cineva si ii gasesti in halat si papuci, cum ti se pare? Sau daca inviti pe cineva la o ocazie festiva, si vine invelit in cearceaf? Si hainele te reprezinta, si modul in care le alegi pt fiecare ocazie, nu doar ideile din cap sau contul din banca.

      (Citează)

  7. Hainele te reprezinta, dar nu te fac un om mai bun ( sau mai civilizat ). eu compar imaginea lui irinel cu cea a lui becali. degeaba e el la costum de 1000 para daca scoate ranga ca sa intre in masina.

      (Citează)

  8. te`mbracai pe dracu la fel. e imposibil de ghicit exact combinatia asta tampita. cat despre gigi n`a primit educatia aleasa a lui virinel, dar e mare diferenta intre nu`ti pasa de o masina si a nu`ti pasa de ceilalti, afisandu`te ca o mascota de bambilici.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus