un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telenovela Moga continua

6 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Desi incerc sa scap de subiectul cu descalificarea piesei “Dracula My Love” de la Eurovision, etc, nu pot sa nu rad in continuare citind comentariile lasate la stirea aceasta pe site-ul Realitatea TV. Pe scurt, toata lumea este convinsa ca Dracula era piesa castigatoare, ca avea sanse mari inclusiv la castigarea Eurovisionului ( probabil editia care va avea loc de Pastele Cailor, si cred ca nici atunci nu ar fi castigat, zic eu), si continuand cu si mai penibilul “Ati stricat tot ce a lucrat saracul baiat. S`a trezit si el sa faca ceva pt tara asta de toata “frumusetea” si voi nu il lasati” si “totusi ceea ce a facut Moga a facut pt Romania nu pt el“.

Da, el nu are nici un castig. Regulile sunt clare, melodia nu trebuia difuzata inainte de octombrie 2006. Ca sa nu mai vorbim de plagiatul de care a scapat, desi asemanarea e limpede. Probabil ca se considera plagiat doar daca sunt identice toate notele… Toata lumea pe de o parte tipa ca in tara asta nu se respecta legile, ca se fac favoritisme, pile, etc… iar acum cand se aplica regulamentul intr-un domeniu, e scandal ca ar trebui sa nu-l aplicam, ca doar asa avem sanse. Sanse aveam cu o melodie buna, nu cu din astea copiate de la altii si cantate si in 2005. Iar despre cat a facut Moga pt Romania se vede in cea mai noua declaratie, in care isi ia jucariile si pleaca, anuntand ca va retrage din concurs si piesa Crazy cantata de Morandi si Wassabi, desi pe aia nu o contesta nimeni si era tot printre favorite.

    2 comentarii

  1. asa s-a spus si despre lordi anul trecut… “nu au cum sa castige, astia sperie copiii” si totusi. si eu sunt de parere k piesa aceea avea cele mai mari sanse la helsinki. nu zic k nu trebuia sa se aplice regulamentul, dar parca prea s-au cautat motive sa-l scoata din concurs p moga

      (Citează)

  2. Lasa ca si anul trecut se zicea ca Traistariu castiga sigur, si daca nu el, atunci Anna Vissi… si au castigat de le-au iesit fulgii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus