un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sigla Vista atarnata prin oras

1 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Am fost prin oras sa vad cum arata Magheru cu sigla Vista leganandu-se in vant pe deasupra masinilor. Probabil ca e mai frumos ziua.

Ma gandeam ieri cum trebuie sa fie sa ai atatia bani, incat atunci cand mergi intr-o alta tara, sa se puna sigla firmei tale peste tot pe bulevardul principal, si sa le si aprinda noaptea. Am ramas insa placut surprins sa vad la televizor modul in care Bill Gates a sosit. Cu o masina de tip Minivan, a tras in fata hotelului, s-a dat jos, si-a luat bagajul in mana si s-a dus sa caute receptia. Fara escorta de politie, fara paznici proprii (o fi avut unul, ca in hotel a intrat insotit de cel mult un om), fara fite. Cand vine cate o vedeta de cantaret sau actor sau altceva din asta inutil, auzi ca a cerut redecorarea hotelului, baie cu Evian, bucatar propriu, staff de 50 de persoane, cum avea J Lo la cerinte. La Bill Gates, ma intreb daca nu cumva statul roman a fost poate prea dezinteresat de asigurarea pazei si protectiei, in fond cel mai bogat om al planetei este in vizita si o astfel de personalitate atrage si multi nebuni cu ganduri ciudate.

Am zambit azi cand am auzit ca Basescu l-a decorat cu ordinul Steaua Romaniei. Acum se poate considera si Bill Gates implinit, dupa atatia ani de munca si atata expansiune si avere, a dobandit acest maret ordin. Din ce am vazut in poze, mi s-a parut ca azi n-a ales cea mai fericita culoare pt cravata, galbenul ala mustar nu mergea deloc cu costumul, zic eu.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus