un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oare asa se vad muntii?

2 Feb 2007  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

N-am fost niciodata pe o cladire inalta (pozele par a fi facute de pe Televiziune) din partea de nord a orasului, asa ca nu stiu daca asa se vad muntii cand e atmosfera clara, sau e poza trucata…
http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=7469

    15 comentarii

  1. poate ca e doar un “desen” inselator al norilor…

      (Citează)

  2. aline, tu nu poti sa faci deosebirea intre nori si munti?

    nu cred ca este trucata fotografia. este pe bune. de la bucuresti pana la ploiesti e doar campie si din ploiesti se vad muntii lejer pe cer senin.

      (Citează)

  3. Sunt facute de pe vodafone. :) langa televiziune,da ai dreptate.

    Ce e misto ca`s o groaza de ciudati in compania aia, si tot timpul prin poze tari.

      (Citează)

  4. Intr-adevar confirm si eu ! ca un pasionat de munte ce sunt atunci cand am ocazia si prind momentul ii pot vedea si din Bucuresti de pe sau din cladirile inalte.
    Andrei… ;)

      (Citează)

  5. sunt muntii. ceata din munte se transforma in lupa, si cand e senin la campie, ii poti vedea. sunt poze cu muntele chiar si de la GIurgiu.

      (Citează)

  6. Daca artistu zice ca sunt muntii, aia sunt. Avem niste prieteni comuni si aia sunt precum caprele negre, numai prin munti toata ziua, asa ca e pe post de expert aici.

      (Citează)

  7. nu e trucata stau la etaj 4 lana Aeroportul Baneasa si acum cativa ani se vedeau chiar mai bine ca in poza aia.. fara sa ma urc pe bloc eram pur si simplu in balcon.

      (Citează)

  8. Fals grosolan, photoshop 100%… Analizati dimensiunile, claritatile intre planuri, comparati cu imagini ale dimensiunilor muntilor din localitati mult mai apropiate. Am o colega care sta la Ploiesti, nici de acolo nu se vad asa bine…

      (Citează)

  9. Fals. a fost un moment in care cica s-au vazut muntii, ce-i drept foarte slab, acum vreo 2 saptamani cand a fost furtuna in Bucuresti si atmosfera era foarte curata. Dar asta e sigur trucata.Uitati-va in ultima poza cat de aproape se vad muntii. par a fi la 10 km

      (Citează)

  10. de la cineva care lucreaza in televiziune din care aproape 15 ani in cladirea aia, se pot vedea muntii de acolo.

    acum daca poza aia e trucata sau nu, nu stiu, dar se pot vedea muntii.

      (Citează)

  11. Asa se vad muntii, am fost si eu pe cladire inalta si asa se vad.

      (Citează)

  12. Imi pare rau ca trebuie sa-i contrazic pe cei care nu cred ca din Bucuresti se pot vedea muntii. I-am vazut prima data in anul 1988 de la etajul 6 al cladirii ITC din Calea FLoreasca 167, si de atunci in fiecare zi perfect senina i-am putut admira atat vara cat si iarna cand apar mult mai spectaculos fiind acoperiti cu zapada. ESTE PERFECT REAL !!! Si pentru cine nu stie, de la cota 2000 intr-o zi impecabila, cu admosfera curata, se poate vedea Dunarea ! Cu putin noroc o puteti vedea si voi. Succes !

      (Citează)

  13. Nu am zis ca nu se pot vedea, dar e prea mare discordanta. Am facut armata la Predeal, am fost la releul ala mare de pe Costila, in el, pe el, si stiu cum se vede, dimensiunile sunt ireale, muntii se vad, de acord, dar nu cum se vad in pozele astea.

      (Citează)

  14. si mie mi se par ciudate dimensiunile

      (Citează)

  15. In primul rand pozele nu-s facute de pe vodafone de langa tvr. Mai degraba de pe o cladire din piata victoriei. Intr-o poza se vede un steag care cred ca este cel de pe cladirea guvernului , si se mai vede in stanga jos o cladire care pare a fi muzeul Antipa.
    Am vazut si alte poze de genul asta insa muntii se vedeau mult mai mici si mult mai vag ( aproape ca puteai sa-i consideri nori )
    Cred ca pozele astea sunt trucate…

    p.s. de ce nu apare si un video cu muntii?.. e mult mai greu de falsificat? :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus