un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Meciuri

22 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Din cauza ca Sevilla s-a certat cu televiziunile, partida cu Steaua nu se transmite nicaieri la TV. In schimb, e la Radio pe Romania Actualitati, si live pe realitatea.net. Deoarece traim in era digitala, nu am nici un radio la indemana, si am zis, de curiozitate, sa intru si eu pe site-ul realitatea si sa vad cum se aude (halal exprimare). Asa de bine transmit, inca pagina e offline, “Problem loading page” in Firefox. Probabil n-au luat in calcul cei 7 milioane de internauti romani cand au decis sa transmita audio live pe Internet. Trist. Si abia e ora de incepere, inca joaca Dinamo, deci ora de varf va fi mai tarziu dupa terminarea meciului cu Benfica..

Care meci s-a terminat chiar acum, in min 50, pt ca a egalat Benfica si Dinamo trebuie sa dea doua goluri, lucru pe care nu-l vad posibil. Vroiam doar sa zic ca a fost amuzanta faza cu cartonasul galben al lui Danciulescu, pt simulare. A cazut, se tinea de picior, se vaita rau… dar cum a venit arbitrul si a scos cartonasul, a disparut ca prin minune durerea, ca stearsa cu tasta Delete, mai ceva ca dupa morfina cu vodca, Danciulescu a luat figura de nedumerit si uimit de decizie, s-a ridicat si a plecat la loc in dispozitivul de joc. Acu… daca simulezi, macar mai continua asa, un pic, si dupa ce vezi ca nu a avut rezultatul scontat, macar pt fani si demnitatea ta, sa nu arati imediat ca de fapt nu ai patit nimic.

    3 comentarii

  1. toate site-urile au fost la pamant aseara: protv, tvsport, infopro.

    Am reusit sa fac rost de adresa de la infopro pana la urma, si cand l-am auzit pe ala cum comenteaza, am inchis winamp-ul. De toata jena comentariul.

      (Citează)

  2. Am reusit ieri sa intru pe realitatea si sa pornesc streamul in Winamp. Dar erau numai reclame. Poate era pauza. Dupa 5 minute am inchis, oricum nu sunt fan al fotbalului ci doar ma mai uit pt spectacol din cand in cand… sa ascult la radio nu are rost.

      (Citează)

  3. shtii ce e aia 70 de mega pe secunda intre orele 19 si 1 ? :)

    a fost kinky ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus