un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Basescu pe Engadget

2 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Update: e un articol si in Washington Post despre acest discurs, si de acolo a ajuns si pe Digg. Iar articolul din The Inquirer a ajuns pe Reddit, ambele site-uri avand cateva milioane de vizitatori pe zi.

Ce a avut de zis presedintele Basescu despre Windows, Romania si IT, chiar in fata lui Bill Gates, a ajuns acum si intr-un post pe Engadget, un blog de tehnologie citit de cateva milioane de oameni pe zi. Este vorba evident despre monumentala gafa de a zice, din postura de presedinte, ca “pirateria Windows a construit aceasta tara” si ca avem atata lume priceputa la programare si IT pt ca orice program a fost usor de gasit la noi in tara, si gratis. Buna declaratie! Ma intreb cum a reactionat Bill Gates cand a auzit asta… si ma intreb ce avere ar fi avut acum daca nu ar fi existat piraterie in lume si toti utilizatorii ar fi avut Windows cu licenta.

Update: multumesc Rats pt filmul cu discursul lui Basescu.

    4 comentarii

  1. Bag mana in foc ca Base a vorbit la obiect. Nici in SUA la lansarile unor produse Microsoft nu participa Bill Gates. Vizita a avut ca scop tacit tocmai aceasta problema, a pirateriei si a scolii negre de IT din Romania. Nu uitati, cea mai raspindita limba pe holurile Microsoft dupa engleza, e romana, deci ingrijorarea e reala.

      (Citează)

  2. Si, e bine. e rau?

      (Citează)

  3. Imi permit sa te spamez cu inregistrarea “adevarului”: http://www.youtube.com/watch?v=ErFUxI8jqec
    Mare caracter acest domn Basescu’

      (Citează)

  4. da, a vorbit la obiect, adica la microfon.

    cum sa spui asa ceva??? spui ca iti ceri scuze ptr piraterie, ca am facut legi si acum nu mai e o pb, iti exprimi ingrijorarea, dar nu spui aproape zambind ca economia romaneasca e bazata pe piraterie, si ca suntem toti o natie de hoti. (mai avea putin si facea hihihi in stilul ui caracteristic)

    daca vroia sa fie ironic, nu i-a iesit, base are subtilitatea unui par in cap. si sa fim seriosi, nu e prima data cand da cu bata in balta

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus