un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ridicarea rablelor

5 Jan 2007  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am vazut acum dimineata o macara auto ridicand o rabla din locul ei de parcare. Rable era o duba si deci si macaraua era pe masura. Acum cateva luni primaria a spus ca astfel de rable care oricum nu mai sunt in stare de functionare ocupa degeaba spatiul public si un loc de parcare in si asa limitatul spatiu pe care il avem, si vor fi ridicate la cerere. Adica cetatenii raporteaza unde este o astfel de masina, apare primaria si/sau politia, il cauta pe proprietar, daca in 3 saptamani acesta nu e gasit sau locul pe care se afla masina nu este platit de el sau alte astfel de conditii, rable este ridicata si dusa nu stiu unde, poate chiar distrusa.

Doar ca nu credeam ca se si intampla astfel de lucruri. Cu totii avem prin cartiere diverse masini care nu vor mai merge niciodata, din alea cu rotile deja in asfalt si pline de rugina. Faceti o plangere si poate se ridica.

    2 comentarii

  1. unde putem depune o astfel de plangere?

      (Citează)

  2. La primaria de sector, si cred ca se ocupa ei mai departe (verificat cu politia, lipit sesizare pe masina, ridicat dupa un timp, etc). Ai putea incerca sa afli informatii si de la politia rutiera sau de la ADP.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus