un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Doua vorbe rapid

11 Jan 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Cand m-am uitat pe site-ul RoBlogFest am dat si peste blogului lui Cristi Roman, jurnalist la GSP. De acolo am vazut doua chestii interesante:

– o lista cu cat cer artistii si formatiile de muzica din romania pt un concert. Ditamai lista, organizata pe genuri. Asta ca o completare la ce scriam mai jos despre cat castiga unele vedete din Romania.

cum va arata Yahoo Messenger pe Vista, intr-o editie speciala. Frumusel, desi nu vreau sa ma gandesc cate buguri si ce stabilitate va avea.


—-

Si ca o continuare a stirii despre Apple iPhone, Cisco i-a dat in judecata pt ca ei au inregistrat numele iPhone, lumea se plange ca e prea scump si doar pe Cingular cu 2 ani de abonament, ca nu are 3G, ca ruland OS X nu va putea prelua mailuri de pe servere MS Exchange, ca este prea mare (11 x 6 cm), ca are acumulatorul incorporat si nu se poate schimba si ca este aiurea sa ceri utilizatorului sa faca totul din touchscreen, dar fara sa-i dai un stylus sau ceva, ci doar cu degetul. In plus, telefonul fiind un ecran gigantic, la prima zgarietura serioasa de pe el iti piere cheful de a mai vedea filme si poze.

    3 comentarii

  1. Pai… eu m-am uitat la poze si un filmuletz despre iPhone, si … mi-a placut. Nu vreau sa preiau emailuri de la MS Exchange (prefer gmail sau ceva de genul), nu m-ar deranja lipsa Stylus-ului (probabil touchscreen-ul e facut in asa fel incat sa nici nu fie nevoie), iar despre zgarietura: daca-mi iau vreodata un telefon de 600 parai, cred ca voi avea mare mare grija sa nu se zgarie!

      (Citează)

  2. Mai sunt prezentări şi screenshot-uri ale Messenger-ului în Vista şi â
    aici. Eu am rămas plăcut surprins.. tot YM-ul rămâne baza..

      (Citează)

  3. #1: mie lipsa stylus-ului mi se pare de neiertat. Daca tocmai mananci si iti suna telefonul, ce faci, pui mainile murdare pe el? Il umpli de grasime, tb apoi sa dai cu degresant, etc. Sau orice alt scenariu. Cred ca telefoanele Sony-Ericsson P800, P900, ca si toate Palm-urile, au aratat ca stylus-ul e de baza.

    #2: arata bine pe Vista. Dar in general in Software si Internet exista doua categorii de soft: ala care e bun si util si folosit de toata lumea, si ala care e bun si dragut si arata bine in poze si pe hartie si ca idee, dar dupa 5 minute de utilizare te-ai saturat. Exemple de a doua categorie, Tab Effect pt Firefox, de care vorbeam in alt post recent, sau fulgii de zapada pe diverse site-uri, care incarcau 100% procesorul, sau vreo melodie integrata care dupa 2 minute deja te seaca. Asa si Yahoo asta, daca o sa arate bine dar o sa consuma 200 MB de RAM, tot la 7.0 raman.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus