un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diverse #11

12 Jan 2007  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Ziarul Compact, care se distribuie gratuit in metrou daca pleci la o ora suficient de devreme incat sa mai prinzi unul, e destul de interesant. Are si site online. Tot felul de barfe si stiri usoare, numai din care unele se leaga si de niste subiecte pe care le-am atins si eu mai devreme si acum le pot continua. De exemplu:

Dana Deac, care realizeaza Cafeaua cu sare la Antena 3, despre care spuneam la sfarsitul anului trecut ca este ingrozitor de plictisitoare, este noul director al postului TVR1. A castigat concursul pt ocuparea locului, chiar. TVR1 era deja cam plictisitor, acum sa vedem daca va fi mai bine sau mai rau.
—-
Beckham s-a scos. Dupa ce Real nu-l mai dorea, Steve McLaren ii transmisese ca nu mai are ce cauta nici la nationala Angliei, se muta in America acum. Si nu oriunde, ci la echipa de fotbal Los Angeles Galaxy, pt un salariu de 5 milioane pe sezon. Dar calculand cu cat va castiga si din imaginea lui, publicitate, sponsori, etc… se ajunge cam la 250 de milioane pt cei 5 ani de contract. Si fiind si in Los Angeles, nu se va putea abtine sa nu joace in niste filme, o prezentare de moda, o revista ceva…
—-
Videanu a anuntat de curand o campanie anti-poluare ce urmeaza sa interzica rablele care polueaza imens. Parerea mea e ca o masina veche, o Dacie din aia varianta Hârb, Lada, Oltcit, ce mai sunt, polueaza intr-un an cat un autobuz din ala amarat intr-o zi. Nu mai zic de basculante, camioane vechi si alte astfel de masini cu motor mare si care se si deplaseaza toata ziua pt ca apartin firmelor.

Acum vad in ziar ca primele interzise vor fi autobuzele vechi, basculantele si alte camioane apartinand regiilor si diverselor firme, inclusiv ale statului sau Primariei, care vor avea un an la dispozitie sa le schimba. Buna ideea, pt ca eu consider ca acestia sunt principalii poluatori si in Bucuresti e oricum varza atmosfera, fiind capitala cu cel mai mult praf din Europa (se contruieste in draci, o gramada de spatii printre blocuri care sunt doar pamant gol si genereaza praf, industrie multa, etc). Sa vedem insa si cum va fi pusa in practica. Pt ca la fel s-a zis si de carute, ca nu mai am voie prin Bucuresti, si merg bine-mersi si acum.
—-
Ziarul britanic The Guardian (care parca scria de rau de Romania) a inclus Sibiu in cele 50 de destinatii ale anului 2007. Sibiu nu mi se pare a fi in top 10, asa cum scrie in ziarele noastre, ci doar e in lista mai sus. Topul nu pare a fi facut intr-o ordine anume. Sibiu e trecut la categoria New Horizons, alaturi de Sarajevo, niste insule indiene, croaziera le Yangtze, Yemen si Algeria.

    3 comentarii

  1. si crezi ca o sa dispara?:))
    nu crezi ca spaga l politisti va rezolva problema?

    cat despre parcul auto, iti dai seama ce spagi si comisioane or sa iasa ptr reinoirea lui??:))

      (Citează)

  2. The Sun scrie nasol despre noi. :D

    Lasă că e bun Compactul, mai citeşte lumea o ştire, mai află ce se întâmplă în jurul lui şi în lume /există şi secţiuni serioase/

      (Citează)

  3. Pai nici nu cred ca trebuie spaga la politisti. Nu cred ca te va opri cineva in trafic daca scoti fum mult, sa te masoare la noxe, sau daca faci zgomot ca un concert de rock, sa vina cu sonometrul dupa tine. Se vor baza probabil pe verificarea RAR periodica. La aia eu de ex mereu ies ca n-am frane, emit noxe, fac zgomot si alte prostii din astea, desi masina merge bine, si mereu se rezolva cu 100.000 spaga. Nici nu stiu daca are ceva masina sau doar zice ala asa, ca sa-i dau bani… Am luat revizia, merg inca un an sau doi.

    Cat despre parcurile auto, evident… probabil de aia e si gandita masura. Mai rau e ca diverse firme mici care se bazau pe vreo basculanta veche sau alta hardughie nu vor avea cum sa cumpere una noua.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus