un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Audienta de revelion

3 Jan 2007  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Daca tot am scris ce e de Revelion la televizor (nimic), sa scriu si urmarea. In Evenimentul Zilei de azi, articol despre audiente. Surpriza a fost ca a condus Antena 1 detasat, avand cat ProTV si TVR1 la un loc, in medie, cam 1,3 milioane fata de 670 si 650 de mii de omuleti privitori). Spre miezul noptii TVR a ajuns lider si asa a ramas. Cam bizar, pt ca ProTV baga mult “Dansez pentru tine”, care pana acum le-a adus mereu audienta. Ori e manevra la sondajul asta, ori de revelion a vrut lumea sa vada manelisti la greu si “muzica de petrecere”. Acasa a fost varza, nu ca in alti ani, Realitatea, chiar daca avand-o pe Teo, nu a stralucit, lumea pierzandu-si rapid interesul (pun pariu ca la fel se va intampla si cu emisiunea lui Teo cand va aparea pe Romantica), B1TV a transmis de la Columbeanu si a avut niste audienta…

Cifrele, articolul si toata explicatia, aici.

    3 comentarii

  1. Nu mi se pare deloc a fi o surpriză Antena 1. Chiar era de aşteptat să fie lider incontestabil al audienţei cu garnitura colorată de manelişti pe care a avut-o pe tot parcursul serii (acelaşi lucru s-a întâmplat şi acum un an,deşi diferenţa de atunci faţă de locul 2 nu a fost chiar atât de mare). Surpriza e într-adevăr faptul că Pro TV a fost depăşit de TVR după miezul nopţii, dar trebuie ţinut cont că atât timp cât Pro Tv a rulat secvenţa cu “Dansez pentru tine”(20:00-23:00), postul şi-a asigurat locul 2. În afara acestui segment,Pro a căzut pe locul 3 (şi pe bună dreptate, cu Ţociu şi Andreea Bănică nu ai cum să faci audienţă, mai ales în noaptea de revelion).
    Realitatea TV a scos tot ce se putea scoate în condiţiile date, scorul cred că e mulţumitor (dovadă fiind şi plasarea înainte de Acasă TV).

      (Citează)

  2. Acasa TV anul trecut se plasase foarte bine, dar acum au dat Grammy Latino. Putini sunt interesati de premiile Grammy, dar apoi de cele latino si in noaptea de revelion. Un film bun facea mai bine.

      (Citează)

  3. Bogdan Gavrila

    03/01/2007 la 10:45 PM

    manelistii fac rating-ul… asta e clar :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus