un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stirile sportive

12 Dec 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Vai cat ma seaca stirile sportive de la ProTV! Deci iti trebuie dictionar pt astea, ca sa le intelegi. Porecle precum: Nasu’ Sandu si Mitica de la Liga, Iancu de Timisoara, RonalDica, Banel Jardel, N&D, Pitbull Atodiresei, galacticii, extraterestrii si alte exprimari din astea de le stie doar ProTV-ul si cei care au cumparat dictionarul explicativ al limbii Ralucai Arvat sau cum o cheama.

Ce naiba au? Aud si eu lume vorbind despre sport, si nu foloseste nimeni expresiile astea. Nu au prins la nimeni, doar la ProTV apar. In plus, sunt amuzante o data, de doua ori, dar nu mereu. Uitati-va la orice emisiune sportiva de la ProTV si le veti auzi garantat. Numele complet al respectivilor nu s-a mai auzit pe post de luni de zile, ci numai poreclele. Totusi se vrea un post tv serios, mi se pare o lipsa de respect sa le tot zici pe diverse porecle unora, la stiri, de parca ar fi fratii tai, in loc sa prezinti clar si obiectiv ce s-a intamplat. E enervant rau, in gluma mai merge, dar nu in fiecare zi, la fiecare stire. Nu stiu cine scrie stirile alea, dar sa-si tina poreclele si glumele pt el, nu sa le impuna pe post.

Pe la inceputurile blogului, ziceam de Raluca Arvat ca arata groaznic. Atunci participase la “Dansezi pentru bani” si se ingrasase rau, plus o coafura de zici ca a nimerit-o o pocnitoare in cap… Acum si-a mai revenit, dar tot e ceva bizar rau. Ieri ma uitam la stiri si era verde. Deci verde. Ca Hulk. O culoare de bolnav de hepatita, nu un ten sanatos. Am butonat televizorul, am crezut ca s-or fi stricat culorile, dar nu… prezentatoarea cealalta arata bine, filmata in acelasi studio si cu aceeasi camera, oamenii din reportaje aveau culoarea normala la fata, Raluca Arvat in continuare era spre galben-verde si cineva i-a gresit rau machiajul (in fiecare zi :|)

    1 comentariu

  1. ca sa nu mai vorbim de adresarea la persoana 1, care se regaseste numai la ProTV, gen “Gica (Gheorghe Hagi”, povesteste-ne ce mai faci. Gica fiind unul din cei mai buni fotbalisti ai romaniei, un tip foarte bogat, cu o anumita varsta, sotie, copii, iar reporterul fiind o putza bleaga, care de-abia si-a pus prima vodka.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus