un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stirile ProTV

13 Dec 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

O stire tare pe ProTV, cu politistii care incalcau chiar ei codul rutier. I-a filmat cineva dintr-o masina din spate, e aici articolul si tot acolo secventa video. Am vazut-o si la stiri. Evident ca nu se vor lua masuri. Se mira cineva? Eu vad zilnic polististi care se fac ca nu vad infractiuni in trafic, ca nu vad aglomeratia si drumurile blocate si prefera sa treaca mai departe in loc sa rezolve traficul din intersectia respectiva… Ce le pasa? Sa piarda timpul de pomana prin intersectii, in loc sa stea la o panda de amenzi pe undeva, sa ia spaga?

De 13 zile e codul rutier, si in continuare e plin de masini pe sinele tramvaiului, blocaje in intersectii, parcati aiurea, vitezomani, etc. Si acum e perioada in care Politia sta si cica face treaba, ca e la inceput codul rutier, si dau si ei tare amenzi si din astea… peste o luna cand o lasa mai moale nici nu se va mai sti ca e o noua lege, o sa ne intrebam “a fost sau n-a fost” ca in filmul ala.

Apropo de Stirile ProTV: azi pe la pranz, in masina la radio pe Europa sau Total sau ceva, zice la stiri ca “incendiile din Australia au mistuit o zona cat 60% din Ducatul Luxemburg“. Am ras, gandidu-ma ca ne-au lamurit bustean, de parca am sti noi cat de mare e Luxemburgul ca arie. Daca ziceau o zona cat Prahova, cat Dobrogea, ok… era mai usor de comparat. Anyway. Acum seara la Stirile ProTV aceeasi comparatie, “incendiul din Australia a distrus o zona cat Luxemburgul” (probabil au mai ars azi si aia 40% ramasi). Asta e profesionalismul stirilor Protv, pt care au luat acum si premiul TV Mania? O stire copiata si tradusa de pe AP sau Reuters, ca banuiesc ca o stire destinata tuturor include comparatii din astea… N-a putut nimeni sa caute suprafata si sa o “translateze” in ceva apropiat tarii noastre?

Apropo si de premiile TV Mania: s-au acordat marti. Caut si eu acum pe net, sa le vad. Nu gasesc nimic. Site-ul TVM nu e actualizat. In alte site-uri clasice de stiri n-am gasit nimic. Daca cineva gaseste o lista pe undeva, sa-mi arate, ca sunt curios si nu vreau sa cumpar revista pt atat.

    2 comentarii

  1. Mersi, le-am gasit cu cateva minute inainte sa postezi si tu…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus