un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stargate SG-1, filmul de lung metraj

25 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

7 comentarii

Nu ala primul, de acum multi ani, cu Kurt Rusell si James Spader, si unul nou, ba chiar doua. Serialul SG-1 se termina dupa acest sezon, practic mai sunt doar 10 episoade si gata cu el. Dintr-un interviu cu Michael Shanks (Daniel Jackson, care apropo, daca nu ma insel, e casatorit cu Lexa Doig, Rommie din Andromeda), se intelege ca serialul se va termina varza, fara sa incheie cumva conflictul cu Ori si ce mai e pe acolo. Asa ca filmul de lung metraj la care se va incepe filmarea candva la anul, va face acest lucru.

Se vor face doua filme, cam in paralel, direct pt DVD. Unul va fi legat de conflictul cu Ori, celalalt are o intriga ce-l include pe Baal. Fanii vor fi incantati. Cititi intreg interviul aici. Tot acolo si confirmarea zvonului un pic mai vechi, cum ca Samantha Carter (interpretata de Amanda Tapping) va face trecerea in Atlantis, unde va deveni un personaj permanent.

    7 comentarii

  1. Pacat ca au decis sa-l inchida. Mare pacat. Sper ca macar filmele sa aduca un final cum se cuvine. Ne ramane Atlantis, care incet incet se ridica la nivelul lui SG-1, ba chiar presimt ca o sa-l depaseasca. Oricum, se aude ca ar fi in productie un nou serial Stargate care va fi gata cu o premiera cam prin 2008. *SPOILER AHEAD* (oarecum) Cat despre Atlantis, a fost confirmat faptul ca Jewel Staite (din serialul Firefly si filmul-continuare al acestuia, Serenity) il va inlocui pe Paul McGillion (in rolul lui Dr. Carson Becket), care urmeaza sa dispara in a doua jumatate a sezonului curent.

      (Citează)

  2. Also, sarbatori fericite alaturi de cei dragi. lol.

      (Citează)

  3. Inseamna ca doctorul Carson Becket moare in episodul 14 din Atlantis. Pe trackere s-a sarit de la ep 13 la 15 si acum 16, am inteles ca asa vor fi difuzate si in America, si abia apoi va fi aratat ep 14, in care se spunea ca moare un personaj principal. Nu l-au putut arata in ordinea normala pt ca acest personaj aparea si in 15 si 16.

    Sarbatori fericite si tie!

      (Citează)

  4. Da, cam suspecta inversiunea asta de episoade. S-ar putea sa ai dreptate, dar de murit sigur nu moare. Dispare. Asta e un lucru confirmat, desi nu au fost dezvaluite si imprejurarile disparitiei lui. Cam asa a fost si cu Lt. Aiden Ford. N-a murit, ba chiar a revenit in mai multe episoade. Ceva asemanator o sa fie si cu Becket, o sa mai apara in cateva episoade, daca nu se intoarce permanent (desi eu, personal, ma indoiesc).

      (Citează)

  5. Prefer sa aduca alt personaj, dar nu sa schimbe actorul, parca nu mai are acelasi efect, Carson era unic in felul lui, nu cred sa mai poata juca cineva atat de bine aspectele caracterului lui.

      (Citează)

  6. Pai asta se va si intampla, va veni in locul lui un alt personaj, Dr. Keller (interpretata de Jewel Staite, o stralucitoare tanara doctorita.

      (Citează)

  7. Se pare ca ai dreptate, Carson chiar moare in ep. 14. Sad.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus