un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Parerea mea

11 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Ziceam mai jos ca stiu vreo 4 bloguri cu titlul asta, ei bine pe al patrulea nu-l mai gasesc si se pare ca erau doar 3. Trei bloguri, bune toate 3, dar cu aceasta denumire oarecum redundanta, deoarece se pleaca de la inceput de la premiza ca pe blog fiecare isi scrie parerea lui.

Dintre cele 3 bloguri, cel mai cunoscut este al lui Cristian Banu, pe teme politice, al lui Stefan, care e si el student pe la Electronica si scris amuzant, si al lui Artistu, pe care am avut si placerea sa-l cunosc si sa bem o limonada laolalta cu alti prieteni, descoperind acolo ca suntem bloggeri. Blogurile lor se numesc, toate trei, “Parerea mea”. Cum ii citesc pe toti 3 cu placere, nu pot decat sa sper ca vor alege totusi o alta denumire pt blog, macar pt a putea fi diferentiati pe net.

    3 comentarii

  1. sau sa-si faca toti trei un blog care sa-i zic ‘parerea noastra’

      (Citează)

  2. Ai dreptate, este un nume foarte “la moda”, se pare. Ma gandeam de multicel sa-mi rebotez blogul, dar din lene si lipsa de inspiratie am tot amanat. Asa ca postul tau a fost exact imboldul de care am avut nevoie. :D

      (Citează)

  3. Poieni din cate stiu mai e doar una, dar e ok si la tine, pt ca Stefan rimeaza cu Iocan si da bine, zic eu (de parca as fi vreun mare expert)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus