un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fara animale de companie!

24 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Intr-o stire de pe Hotnews prin care se anunta un proiect de lege despre interzicerea cresterii animalelor in mediul urban, exista si fraza “Mai mult, in imobilele cu mai multe apartamente cresterea animalelor de companie se face doar cu acordul asociatiei de locatari sau proprietari, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Eu m-am decis sa nu dau la nimeni care are caine aceasta aprobare. Pt ca nici un posesor de caine de la mine din bloc nu strange dupa ei, in momentul cand isi face nevoile in strada. Legea in vigoare zice ca proprietarul este obligat sa aiba la el lopatica si punguta in care sa stranga excrementele cainelui, dar nu am vazut pe nimeni sa faca asta. Am vazut asa ceva doar in strainatate, unde o baba atat de batrana si ramolita de eram sigur ca o cauta moartea pe acasa in timp ce ea isi plimba catelul, s-a aplecat, si-a pus manusa, a strans dupa cainele ce se eliberase in mijlocul trotuarului de povare mesei trecute, a aruncat la cos si abia s-a indreptat de şale si a continuat plimbarea. Ei bine, stire fulger! daca baba aia a fost in stare de asemenea efort, si voi ceilalti care va cresteti caine puteti.

M-am saturat sa nu pot ajunge la masina pt ca parcarea e plina de excremente de la cainii din bloc. Noaptea, cand nu se vede nimic pe jos, e imposibil sa strabati parcarea si sa nu calci in vreo doua “mine” depuse acolo de dragutele patrupede. Amezi nu da nimeni, ca la noi Politia e inutila, ia sa-ti dea un 50 RON amenda sa vezi cum iti cumperi a doua zi lopatica si pungi de unica folosinta.

Evident ca a nu da aprobarea e cea mai buna metoda de a te certa cu vecinii de bloc, dar nu-mi pasa. Oricum abia ii stiu din vedere, si doar pe astia cu care stau pe etaj, dar habar n-am cum ii cheama. Evident la cei cu pisici voi fi primul care semneaza aprobarea, pt ca aia oricum nu le plimba pe afara si pisicile stiu sa sape o groapa si sa o acopere apoi, daca s-ar plimba.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus