un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oana Zavoranu ia o gramada de bani

14 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Apar zvonuri, concretizate intr-un articol in Gardianul, care este atat de misterios incat nu stie postul de televiziune la care va lucra OZ. Se aude ca ar fi Romantica, pt ca o vrea Teo acolo, acum ca e director. Si Oana Zavoranu se pare ca va face o emisiune de divertisment pe un format Valeriu Lazarov, cumparat special pt ea, pe un salariu de 40.000 de euro pe luna. Emisiunea va fi de 4 ori pe saptamana si nu se da nici un alt detaliu. Este amuzant un comentariu lasat de un cititor al articolului, care a spus “ce face? o suge?”. Mai mult, OZ lucreaza si la un album muzical, la o telenovela inspirata din viata ei(!) si vrea sa scoata si o revista. La cata inspiratie vad in aer, cred ca ii va zice Oana. Eu propun mai bine sa vada cu Playboy sau ceva, ca o pun aia in revista cu mare bucurie, ii dau si bani, si e toata lumea mai castigata. Link.

In alte stiri mondene, Ioana Basescu divorteaza de Bodo (cui ii pasa?), Reese Witherspoon divorteaza de Ryan Philippe (asta e), Jude Law s-a despartit de Sienna Miller (Omg, omg, vor zice fetele salivand! Jude Law, Alfie, masa de biliard, omgomgomg aaaaaaaaaaaaaaaa orgasm :wub:) Faza tare e ca actorul si-a inselat logodnica (si au si 3 copii, parca) cu bona, s-au certat, s-au impacat, dar acum Sienna Miller a “calarit poneiul” cu Daniel Craig, ala din noul James Bond. Si asta a cam pus capat. Iar actorul principal din filmul Borat, care are un neasteptat succes la box-office, a fost batut pe strada de un american care nu i-a gustat glumele. Foarte bine.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus