un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lucian Mandruta, retrogradat

17 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Lucian Mandruta nu mai e redactor-sef la Observator, in locul sau se vor ocupa Vlad Petreanu si Sorin Oancea de coordonarea stirilor. Mandruta ramane doar prezentator si are si alte functii prin A1. Asta deoarece scazuse mult audienta jurnalului, din cauza ca Mandruta il facuse prea comercial si spre spectacol.

“Vrem un Observator care sa afirme, nu doar sa constate”, a declarat, pentru Evenimentul Zilei, Vlad Petreanu. “Va fi un jurnal cu atitudine, nu doar spectacolul stirilor. Vreau un jurnal care sa aiba identitate, nu sa fie o copie”, a mai spus Petreanu.

La rindul sau, Sorin Oancea anunta schimbari in modul in care vor fi prezentate stirile Observatorului. “Cred ca e momentul sa ne intoarcem la niste lucruri serioase, pe politica, pe social, pe economic, pe eveniment. Sectiuni care au cam fost neglijate in ultima perioada. Si asta s-a vazut in audiente”, a declarat Oancea.

Link.
Va zic eu de ce a scazut mult audienta, reportaje precum reclamele astea la masini scumpe, si reportajele alea despre cum o vacanta normala la Poiana te costa acum 3000 de euro, cum niste haine normale te costa 1000 de euro acum… etc. Pai cand 80% din tara traieste prost, sa faci un reportaj despre vacante “normale” dar in care sa arati numai hoteluri de lux, reportaje care se terminau cu reporterita band sampanie in jacuzzi (da, la stiri, am vazut si din astea)… cred si eu ca se enerveaza lumea si te trimite la scumpa mama.


In alte stiri, Corina Dragotescu a demisionat de la Adevarul, motivand incompatibilitatea cu ideile lui Patriciu. A fost o despartire amiabila, si acum s-ar putea duce fie la Realitatea fie la Antena 3, sau poate la alt ziar.

    2 comentarii

  1. Eu comentez la stirea minora, referitoare la Corina – sper sa se duca la Antena3, nu la (i)Realitatea :P

      (Citează)

  2. Si mie imi place mai multe Antena3 decat realitatea pt ca au reusit sa aduca invitati mai interesanti in emisiuni. Dar referitor la Corina Dragotescu… daca iti plac parerile ei cred ca te vei uita la emisiuni indiferent pe ce post va fi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus