un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Celebra fresca din ASE

16 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii

Sabin Balasa a luat 400.000 de euro pt doua fresce la ASE. Sunt in biblioteca. Nu am ajuns sa le vad, ca nu am carnet, legitimatie si nimic care sa-mi permita sa intru acolo (dupa ce ca dau bani la masterat, parca as fi student la negru), dar tot am facut rost de o poza cu una din ele. E albastra, e cu niste femei goale pe niste animale bizare, sunt bani cheltuiti de pomana dar ma doare undeva de asta ca oricum nu mi dadea mie. Si cica nici nu ai voie sa-i faci poza, pazesc angajatii si camerele video mai ceva ca la banca.

Ca veni vorba de ASE, am aflat de la Manafu ca si cafeneaua aia de se construieste langa Cladirea 1, este tot o franciza a unui lant strain, Costa Coffee. Tara francizelor la noi… intrati pe www.franciza.ro ca sa vedeti la Retail sau Food cate cafenele, restaurante si magazine din Romania sunt in sistem de franciza. Plus ca la fiecare zice si taxa de franciza si cum va puteti deschide si voi una.

    6 comentarii

  1. Penibil nene, penibil. Au fost multe discutii anul trecut, si cei de la marketing sustineau aberatia asta, ca e vorba de cultura :|. Si bine ca renoveaza fosila de Bastiliei, o fac hotel pe holuri, si restul precis ramane la fel cum era, dar ce conteaza, ca la primul cutremur serios cade cu totul.

      (Citează)

  2. Doar sa nu fie seara cutremurul, ca in rest poate sa cada :P

      (Citează)

  3. Sa cada cand n-oi avea eu treaba pe acolo, sau mai bine de loc :).

      (Citează)

  4. costa caffe , defapt apartine unui grec , tov de al meu , super smeker :-)

      (Citează)

  5. Nu prea ma omor dupa Balasa dar sunt curioasa sa vad operele lui inspirate de Anna Lesko si ale ei dupa ce a lucrat cu maestrul (cica i-ar fi platit Iri lectiile cu Balasa). Cica la Iasi, imi zice mama, in sala Pasilor Pierduti de la Uniersitate sunt alte fresce ale lui Balasa (de pe vremea raposatului, pe care de altfel l-a si imortalizat in acelasi fel).

    Altfel sala de lectura de la ASE arata ok, dar curajoasa pers. care a facut pozele :P ca e plin de bibliotecare bagarete. Bastiliei incepe sa arate precum cladirea noua din Moxa si cred ca nu o sa mai fie asa pericol de prabusire, peste cativa ani, buni :P

    Costa Coffee sunt niste italieni care au inceput afacerea in Londra http://www.costa.co.uk/history/. Cine o detine franciza aici, donno, dar sunt curioasa sa vad cum e cafeaua, cand or deschide.

      (Citează)

  6. Imbarligata rau treaba cu Costa Coffee in Romania :P Pana la urma conteaza doar sa fie placut locul si cafeaua buna, ca la tara de origine pare cam greu de dezlegat misterul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus