un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Voiculescu e tot mai enervant

25 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Cum ma uit des la stiri si jumatate din stiri sunt cu asta, e tot mai enervant. Pentru ca mi se pare ca face numai idiotenii, si ori atat il duce capul ori are consilieri varza. De exemplu, acum ceva vreme era toata ziua PUR sau PC la stiri, ca Voiculescu a mai propus ceva pt binele populatiei dar guvernul bulangist nici n-a vrut sa auda. El propunea pensii mai mari, TVA 0% la alimente si alte masuri din astea populiste si aducatoare de voturi, doar ca daca s-ar fi putut implementa le faceau altii de mult. Si dupa o intreaga campanie din asta si interviuri zilnice si congrese si propuneri, rezultatul a fost nul, avea (si are) Becali mai multe voturi decat Voiculescu, fara sa aiba 2 televiziuni pe care sa fie laudat mereu.

Apoi, l-au dovedit aia ca e securist. De doua ori. Si daca zicea CNSAS ca nu a fost, nu i-ar fi crezut nimeni, toata lumea stie ce a fost inainte de revolutie si concluzia e trasa. Mai tare a fost saptamanile trecute, cand Voiculescu declara ca jurnalistii sunt “noii securisti” pt ca ei cauta mereu scandal si sapa peste tot si te supravegheaza orice ai face. Pai… asta e treaba lor. Pt asta sunt platiti. Si ziarele i-au raspuns pe masura, cand i-au zis ca un fost securist care pe deasupra mai are si 3 televiziuni si 2 ziare si un radio, s-a gasit sa-si dea cu parerea despre cum sunt jurnalistii.

Apoi a fost si mai tare. Dupa ce CTP i-a facut pe ziaristi “slugoi”, Voiculescu a anuntat ca trustul Intact se va retrage din Clubul Roman de Presa, pt ca nu accepta sa fie catalogati astfel. “Noii securisti” era, deci, ceva lejer, sa fii “slugoi” e mai rau. Pacat ca la Antena1 si Antena3 si JN chiar se intampla asta, ca prezinta astia stirile despre Voiculescu si despre PC de parca ar fi Mesia romanilor. Dovada articolul asta in care se zice cu cate camere este filmat, si cat montaj si bibileala inainte de a arata pe post materialul. Eh si 3 zile, toate stirile numai cu faza asta, ca se retrage Intact din CRP. Cui ii pasa? Tot filmele alea de kkt ni le-ar fi dat la TV, tot prosteala la Observator…

Si mai tare ma enerveaza cand mergi prin Bucuresti cu masina sau esti pieton si vrei sa treci strada, si nu te lasa politia. Pt ca trece Voiculescu. Cu antemergator, apoi 3 masini de politie care flancheaza o limuzina mare. Coloane din astea oficiale, cu intrerupere de circulatie si politie multa, parca se faceau doar pt presedinte si premier, nu pt orice sef de partid care nici macar nu are vreo functie in guvern, ci e doar parlamentar… Si dupa aia il auzi cum intelege el chinul poporului… clar.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus