un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale noi si vechi

2 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

M-am mai uitat la niste seriale, dupa ce acum ceva vreme ziceam ca am inceput sa ma uit la Eureka (inca ma uit, e un serial usor, un pic comic, care nu se ia in serios si mai mult te mai relaxeaza un pic). Mai sunt cateva episoade pt ca are doar 13 in primul sezon.

A inceput Heroes, serial nou, deja azi a aparut episodul 2. Heroes este despre diversi oameni care descopera ca au “puteri” speciale, un japonez se poate teleporta, o tipa face niste chestii ciudate cu oglinzile, o liceeanca se vindeca foarte repede, un om de afaceri poate zbura, etc. Producatorii anunta ca ei toti se vor cunoaste intre ei si vor lupta impreuna impotriva unui “arch-evil” ca sa previna o mare catastrofa sau asa. Sa vedem cum evolueaza. Pe trackere.

PrimaTV am avut ieri surpriza sa descopar ca da Threshold, probabil ca luni la ora 23:30. Ieri a fost episodul 6. Este un serial de anul trecut (asta dupa ce tot Prima a dat si Numb3rs) cu unii care lupta impotriva extraterestrilor care vor sa ne cucereasca, si infecteaza oamenii cu ajutorul unui sunet special, oamenii aia turbeaza si li se modifica ADN-ul (ah, evident!) si incearca si ei sa infecteze pe altii si astia din Threshold incearca sa-i opreasca pe toti. Ce-am scris suna mult mai idiot decat este in realitate, serialul nu e ceva nemaivazut, dar pt amatorii de SF in lumea reala, e ok. PrimaTV sucks cand e vorba de tradus un film/serial, una din doua expresii e prost tradusa, si mari greseli si la chestii de genul “fourteen days” tradus ca “15 ani” pe ecran. Serialul insa a fost intrerupt la jumatatea sezonul 1.

Battlestar: Galactica, sezonul 3, incepe pe 6 octombrie, pe trackere. Cel mai bun serial SF pe care l-am vazut de foarte multi ani, actori foarte buni, povestea bine facuta, dovada si notele de Excelent pe care le-a obtinut de peste tot. Unul din cele mai asteptate seriale la nivel mondial.

Supernatural, sezonul 2, a inceput acum cateva zile, pe trackere. Urmareste povestea a doi frati ce merg prin America vanand demoni, fantome, spirite si alte din astea, incercand sa-l gaseasca pe ala cel mai rau care le omorase mama in copilarie. Serialul a fost misto in sezonul 1, cred ca si din cauza actorilor si a procentului foarte mic de “bullshit” (ignorand tema, evident).

Stargate SG-1 si Atlantis fac pauza pana in ianuarie sau martie, nu se stie exact. Oricum, mult. Lost se intoarce pe 4 octombrie, va fi pe 5 oct pe trackere si in fiecare joi dupa aia. Din pacate Invasion nu a mai fost continuat, desi a fost un serial excelent. Cam asta e riscul si la serialele astea noi, sa te uiti un sezon, se termina in “cliffhanger” si apoi nu se mai continua cu inca un sezon. Dar cum eu doar la seriale mai am rabdare sa ma uit, la ceva mai lung nu mai pot sta, ma voi uita si la astea. Planuiesc sa fac rost si de The 4400 daca il recomanda Silversky.

    6 comentarii

  1. heh. eu ma uit la two and a half men, the war at home, gumball si prison break.

    cand o incepe lost o sa fiu cu ochii lipiti de monitor si la ala …

    inafara de heroes nu stiu cum sunt … da’ heroes mi se pare la fel de prost ca the 4400.

    ah mai am si entourage toate sezoanele da’ n-am apucat sa vad nimic si vreau sa mai iau desperate housewives (da! imi place) si scrubs (poate)

    mai am mash/the 4400/friends/joey … care le-am vazut pe toate

      (Citează)

  2. Ieri a fost difuzat episodul 12 din Eureka (apare ca 13, dar Pilot a fost din 2 parti, numerotate 1 si 2). Sper sa fie continuat, mie imi place :D.
    Are rost sa spun ca Prison Break e super tare?
    Si Desperate Housewives e in program, vad ca TVR1 se pregateste sa dea seria 3, sau ultimul episod din seria 2. Oricum, sunt relativ aproape.

      (Citează)

  3. evident aceleasi seriale le urmareste cam toata lumea, ca astea se gasesc pe ici pe colo.
    din ultimele aparute votez cu heroes si eureka, supernatural, chestiile astea sf (stargate, battlestar, etc)
    dar de suflet, la care ma uit mereu cu placere ramane married with children :)

      (Citează)

  4. Heroes ala din ce ai povestit pare mai mult o copie dupa The 4400, pe care ti-l recomand cu caldura, e un serial destul de bun

      (Citează)

  5. Sunt de aceeasi parere cu Seba – Heroes e copie pe fata la 4400 si din ce ai povestit tu in postul de mai sus parca ajunge sa semene un pic si cu X-Men…
    Oricum,4400 e un serial ok,desi pe la mijlocul sezonului 2 am zis ca o dau in telenovele cu Alana aia.
    Eu am o lista cam lunga cu seriale la care ma uit/downloadez: Desperate Housewives (pe care il recomand tuturor,e un serial care are de toate),LOST,Prison Break,Eureka,Kyle XY,Stargate,The Sopranos,Psych,
    Jericho,Six Feet Under.
    Dintre toate televiziunile de la noi post sa spun ca sunt multumit de TVR din pctul asta de vedere – prin contractul pe care l-au semnat cu cei de la ABC dau sezoane recente ,desi ar putea da mai multe seriale. Am inteles ca TVR 2 va transmite in curand Grey’s Anatomy,alt serial care a facut furori in state.

      (Citează)

  6. Kyle XY si Jericho cum/cu ce sunt?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus