un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rasarit de soare

18 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

IMG_3670
Originally uploaded by nwradu.

O poza facuta ieri dimineata, la ora rasaritului de soare. Cer mov rosiatic, racoarea diminetii, vedere spre reactor, e frumos in Bucuresti. Mi-a placut cum se vedea soarele prin abur si de aia…

    7 comentarii

  1. hhh de la radu se vede lanu de porumb =))

    glumesc , nice pic

      (Citează)

  2. Care porumb ma? b-( ca doar stau la o statie de metrou de Piata Unirii (tu la doua :P).

      (Citează)

  3. radu ala nu e reactor :D, e CET Sud daca nu ma insel.

      (Citează)

  4. Nu cred ca e CET Sud, decat daca a inceput soarele sa rasara de la Sud :P Directia aia e exact spre Est dupa busola, nu stiu exact ce cartier e in directia aia, Vitan si Bucuresti mall, apoi si mai departe Titan parca… CET Sud daca nu ma insel are cosul ala imens, de cateva sute de metri, si e langa Metro si Selgross Berceni, pe ala nu-l vad de aici ca am un bloc pe directia aia.

      (Citează)

  5. Bogdan Zarchievici

    21/10/2006 la 5:50 AM

    draguta poza. nu pot sa nu observ ca stai foarte aproape de mine :)

      (Citează)

  6. Am deseori acest peisaj in fata ochilor dar fata de tine, seara. Eu si Domnitza avem o vorba “Daca un pictor ar fi redat cerul exact asa, toata lumea il cataloga -chici” :D

    Si da, natura bate clar orice inchipuire in amestecul de culori. Dumnezeu trebuie sa fi fost un mare artist. Si ce frumoasa e femeia, si frunza si poza ta!

      (Citează)

  7. Jumatate de poza e totusi o natura facuta de om, ciment si asfalt si fier. Omul gaseste frumosul si in pozele “de la oras” ca altfel am innebuni, dar nu se poate compara cu natura salbatica. De asta mi-au placut pozele de la concursul Hotnews de Turist in Romania si le-am mai pus pe aici…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus