un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Melodia din reclama Kandia

26 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Pentru ca m-a intrebat mai multa lume recent despre melodia din reclama Kandia, cu tipa aia de topeste peretii si masinile si ce mai face, am aflat ca este cantata de Shivaree si se numeste Goodnight Moon.

    5 comentarii

  1. te-ntereseaza cumva si melodia de le Peroni?

      (Citează)

  2. N-am observat reclama pt ca e lunga si plictisitoare si de obicei schimb canalul, dar daca vrei tu sa o zici… poate e cineva care vrea sa o stie.

      (Citează)

  3. da misto shivaree. o stiam demult :D dupa ea e facuta “zi-mi noapte buna” a alora de la stigma

      (Citează)

  4. poate sa-mi trimita cineva reclama de la ciocolata Kandia cu tipa careia i se topesc sandalele si ceasul? imi place mult de tot. andra

      (Citează)

  5. E pe YouTube la adresa http://www.youtube.com/watch?v=EPYHSzlGl10 De acolo o poti urmari sau trage in hard, sunt niste programele care fac asta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus